Зов за помощ! Млад пловдивчанин се нуждае от спешно лечение, заболяването му прогресира

  • от PlovdivTime
  • 16:26, 28.10.2021

Пловдивчанинът Петър Иванов се нуждае от нашата помощ и средства за лечението си. Петър е на 37-години и през 2018 година март месец е диагностициран със заболяването нискостепенен глиален тумор в дясната част на мозъка. Това състояние на Петър налага извършването на спешна операция, в хода на която е отстранена по-голямата част от тумора, а това в едно с последвалата медикаментална терапия оказали благоприятен ефект върху цялостното му състояние.

Тази година, през месец юли, след извършен ядрено-магнитен резонанс, е установен рецидив на тумора, довел до значителното му нарастване. След продължилата близо месец комбинирана лъче и химеотерапия състоянието на Петър не се подобрява, тъй като освен по-голям, тумора е станал и по-агресивен.

Шансът на Петър да овладее непрекъснато влошаващото му се състояние е единствено чрез скъпоструващ медикамент – мощен химиотерапевтик, лечението с който ще струва по 10 000 лв на месец или общо 60 000 лв за целия курс на лечение. 

Сумата е непосилна за него и близките му и поради тази причина те се обръщат с молба към всеки, който би могъл да го подкрепи, да стори това чрез дарителски превод, извършен до следната банкова сметка при ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД:

BG60UBBS88881000932617 – Петър Иванов Иванов

Дълги години Петър се занимава с дистрибутирането на различни алкохолни брандове. Колегите му в бранша и неговите клиенти го познават като изключително добър човек и професионалист. Те молят всеки, който има възможност да помогне, за да може Петър да живее по-добър живот!
 
Всички заедно можем да помогнем на Петър да продължи да живее и работи! Да го направим!