Зов за помощ: Марио от Пловдив се нуждае спешно от средства, за да продължи лечението си

  • от PlovdivTime
  • 09:45, 05.11.2023

Състоянието на Марио в последната една седмица драстично се влошава. През последните дни той е получил 2 епилептични пристъпа един след друг, от които няма спомени за целия ден. Точно преди тях той е бил енергичен, комуникативен, разхождащ се. Лекарите са казали, че най-вероятно става въпрос за страничен ефект от химиотерапията, но след двата пристъпа е получил още един.

Цялата му дясна страна е изтръпнала и втвърдена, което наложило спешното му постъпване в болница с опасения за инсулт. След направен ЯМР се оказва, че има 4 метастази в областта на мозъчната кухина, които притискат мозъка, и вследствие на тях са припадъците и проблемите с храненето. Всичко, което Марио се опитва да яде, след това го повръща – отслабнал е с 13 килограма. Болките в цялото тяло също не отшумяват.  

Семейството му не знае от какво са се появили метастазите в областта на мозъчната кухина, защото на предния ПЕТ скенер е нямало никакви разсейки в главата.

Въпреки всичко Марио не се отказва и продължава да се бори. Близките му са се свързали с клиника в Турция. На 6 ноември Марио ще замине към турската болница, където ще бъде направен ПЕТ скенер, а след него и няколко лъчетерапии.

Те имат някакви средства за първоначалните разходи, но със сигурност няма да стигнат за пълното лечение.
„За това отново се обръщам към Вас, моля Ви помогнете на нашето момче още веднъж! Той продължава да стиска зъби и да се бори! Нека му подадем ръка още веднъж, той ще се пребори, вярваме го всички! Благодарим Ви още веднъж за всичко което сте направили за нас!
Бъдете здрави!”

Ето как може да помогнете на Марио:

IBAN BG65UNCR70001522570361

BIC UNCRBGSF

Титуляр Марио Ангелов Карагьозов

PAYPAL [email protected]

REVOLUT mariozgjw