Зов за помощ! Малкият Алекс има нужда от спешна подкрепа в борбата му с коварно заболяване

  • от PlovdivTime
  • 12:08, 21.07.2024

Малкият Алекс и неговото семейство имат спешна нужда от помощ, за да преборят коварното заболяване. Малчуганът е диагностициран с мозъчен тумор и тази новина е съкрушителна за семейството. Въпреки това те не се отказват, не се оставят да бъдат победени. Но имат нужда и от помощ и подкрепа, за да може Алекс да расте и радва родителите си.

Ето какво споделя майката Кремена: 

„Нашият скъп малчуган е светлината на живота ни и ние бихме направили всичко по силите си, за да гарантираме негото здраве и благополучие. Когато забелязахме някои знаци, които ни накараха да се тревожим за възможни проблеми от аутистичния спектър, ние се обърнахме към нашите лекари за насоки и подкрепа. С течение на времето обаче стана ясно, че тези симптоми може да не са свързани с аутизма, както първоначално подозирахме.

Вместо това научихме, че нашият малък герой се бори с мозъчен тумор. Тази новина беше съкрушителна и дойде като удар, но ние отказахме да бъдем победени. След обстойно търсене намерихме реномирана клиника в Турция, която предложи най-добрия план за лечение за нашето дете. Въпреки че цената на лечението е непосилна за нас, ние няма да позволим нищо да застане на пътя ни, докато се борим за възстановяването на нашия любим малчуган.

Моля, присъединете се към нас в тази битка. Всяко дарение, голямо или малко, ще бъде високо оценено и ще ни помогне да покрием разходите за лечение. Вашето любезно участие ще ни даде надежда и сила да продължим напред в тези трудни времена.“

Необходимата сума за лечението е 100 000 евро. До момента са събрани 67 583 евро, а до края на дарителската кампания остават по-малко от 2 дни.

Ето как всеки желаещ може да помогне на Алекс да бъде щастливо дете:

???? Подкрепете Алекс с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:
https://pavelandreev.bg/campaign/speshno-pomogni-na-malkia-aleks
???? Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG63BUIN95611000739742
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Александър Добринов Узунов
????Включете се в онлайн базара на платформата
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share
????Разгледайте и нашия Фонд за лечение на деца в чужбина
https://pavelandreev.bg/subscription