Зов за помощ: Да помогнем на младата майка Ваня Кръстева да живее

  • от PlovdivTime
  • 10:59, 19.11.2022
Младата майка се подлага на химиотерапия, последвана и от лъчетерапия. За съжаление те не дават очаквания резултат. Нещо повече - скенер и ЯМР доказват, че заболяването се разпространява агресивно и на 37-годишната жена са открити дузина мозъчни лезии. С такава големина, че оперативна намеса е изключена.

Наскоро адът за Ваня Кръстева слиза на земята, защото в добавка получава силни епилептични гърчове. Да се обслужва сама става трудно, а перманентните болки са допълнителна "екстра".

Усмивката и вярата на Ванчето обаче са несломими и тя и семейството й са убедени, че организмът й е силен и шанс за възстановяване има. Надеждата се крие в скъпоструващо лекарство, което се набавя от чужбина - "Кейтруда". По думите на лекуващите лекари то може да се окаже спасителният пояс за страдащата жена, което да й даде възможност да се върне към нормалното битие и да може да отглежда 5-годишния Криско.

Биологичното лечение ще се прилага у нас - венозно, през 21 дни. Медикаментът на флакони е непосилен за финансовите възможности на Ваня и нейната фамилия, що се отнася до необходимите количества. Наред с това - тя се нуждае от нова, трета серия химиотерапия.

Ето защо обстоятелствата принуждават Ваня Кръстева да открие дарителска сметка на свое име в УниКредит Булбанк. С мечтата Коледа за нея да подрани и добри, и състрадателни хора да й окажат подкрепа.

Призоваваме читателите си, които имат чисти сърца и финансови възможности да подадат ръка на Ваня от Пловдив в най-важната й битка - тази срещу коварния рак. За целта публикуваме дарителската й сметка, по която вноски се правят, без да се плащат банкови такси.

При достигане на необходимата сума за лечението на Ваня, кампанията ще бъде моментално прекратена и даден подробен отчет, посредством фактури.

Ваня Христова Кръстева

BIC: UNCRBGSF

IBAN сметка: BG03UNCR70001525121995