Зов за помощ: Баща на две деца има нужда от помощ, за да се справи с коварна болест

  • от PlovdivTime
  • 18:18, 04.12.2023
Деян е на 39 години, от Пазарджик. Женен и с две малки деца - на 7 и почти на 6. Приятелите му казват, че е трудолюбив, честен, добър и весел човек, душата на компанията.
 
През август миналата година всички проблеми, с които се сблъскваме в ежедневието, отпадат, защото семейството на Деян чува най-лошото – коварна диагноза. В България лекарите не се наемат да предприемат диагностика и лечения заради мястото на тумора. Надежда дават от Турция, където е извършена биопсия. Установява наличие на агресивен злокачествен тумор – Дифузен глиален тумор. Консилиум от специалисти назначават незабавно прилагане на лъче и химио терапия. Това е първата стъпка в борбата, за да се предодвратят разсейки в мозъка и нарастване на тумора.
 
До момента семейството е заплатило със собствени средства и помощ от близки над 15 000 евро за изследванията и първия месец лечение и е непосилно да осигурят нужната сума за последващата терапия. - около 9000 евро за месец лъче- и химиотерапия. Затова е необходима допълнителна подкрепа, за да се осигурят средствата за тази борба за живот..
 
Събраните средства са почти изчерпани. Освен стандартните емоции и суетня покрай първолачето си, семейството трябва да преживее и стреса дали Деян ще има средствата за следващата вливка. Животът за него вече се измерва в суми и вливки. Надеждата му да отпразнува следващият си рожден ден, да заведе и Леа в първи клас... зависи от това дали ще има вливки.... Дали ще присъства на всички важни моменти в живота на децата си - да закара Дани на бал, да поведе Леа до олтара, да види внуците си....
 
Начините, по които всеки може да помогне, са :
Дарителска сметка:
BG67UNCR70001525028208
Деян Иванов Спасов
Deyan Ivanov Spasov
 
 
https://www.facebook.com/groups/2469460276524422/