Виктория Георгиева разкрива потенциалните песни за Евровизия 2021

  • от PlovdivTime
  • 12:13, 12.02.2021

Тази неделя Виктория Георгиева разкрива имената на песните от първия си албум, част от които ще бъде и парчето, с което ще представя България на Евровизия 2021 в Ротердам.

Първата премиера ще бъде на песента “Imaginary Friend” на 14-и февруари от 20:00 часа, а в следващите четири дни ще бъдат публикувани останалите парчета : “Dive Into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song” и “Growing Up Is Getting Old”.

Преди броени дни бе съобщено, че зрителите на конкурса от цял свят ще могат да се включат в процеса по избор на българската песен за Евровизия 2021. Това ще се случи на специално създадена платформа, която ще бъде активна след премиерата на песните от “a little dramatic”. В нея музикалните фенове ще могат да споделят мнението си.

“Радвам се, че най-накрая успях да осъществя една от най-големите си мечти. Поставихме си амбициозна задача, защото ще издадем не една, а цели пет нови песни, затова се надявам хората да оценят положително всичко, в което вложихме много труд”, споделя Виктория.

Песните са написани по време на международните творчески лагери за Евровизия в Бургас, Приморско, Виена и Лондон. Екипът на талантливата певица споделя, че тя е участвала в написването на вяска една от песните.

“Предстоят много вълнуващи дни. Стартираме дигиталната платформа малко след премиерата на последната песен от албума на Виктория. До края на февруари всички меломани ще могат да изпращат мненията за песните от “a little dramatic”, които ще достигат директно до Виктория и до всички нас, които работим неуморно по проекта. Нямаме търпение да изчетем всеки един коментар, защото мнението на феновете е изключително важно за нас”, разказва Геновева Христова, която е продуцент на проекта от страна на Лигна Груп.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май.