Танцово шоу в подкрепа на Мария в битката ѝ с коварна болест в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:58, 10.12.2023

Танцово шоу с благотворителна цел ще се проведе утре от 16:00ч. в "Сила". Детските танцови групи на Ninasportacademy ще се включат в танцовото шоу, който е с тематика "Дари и помогни", а събраните средства ще отидат в помощ на Мария, която се бори с рак. 

Очаква се да се включват над 200 деца и събитието е без вход. По време на тацовото шоу ще има кутии и всеки, който има възможност може да помогне може да го направи, оставяйки сума в кутиите. 

Ето какво написаха организаторите на събитието:

"Здравейте приятели, познати и непознати. Искам да Ви запозная с една лична за мен кауза. Един изключително близък до мен човек, има нужда от нашата помощ в борбата си с диагнозата “Рак на дебелото черво”. Тя е жена, тя е майка, тя е приятел! Тя е най-усмихнатият, най-позитивният и определено, тя е човекът пример, че животът е прекрасен и трябва да се изживява всеки един момент!! Човек с несломим дух и готова да пребори тази коварна гадост. Тя е Мария.

Коледно време е вълшебно време! Искаме участията ни да бъдат с тематика: "Помогни"! Защото силно вярваме, че по Коледа чудесата се случват! Дано бъде положителен изходът за тази майка, приятел, ангел в борбата и срещу рака - "Мария"! Каним Ви в зала С.И.Л.А."

Всеки, който може да помогне, да го направи на дарителската сметка:

IBAN BG69UNCR70001525439258

BIC UNCRBGSF

Титуляр: МАРИЯ БОЖИНОВА АТАНАСОВА