Антон и Пламена Нашеви разказват за приключенията си от Африка до Южна Америка в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:35, 06.10.2021

Народна библиотека "Иван Вазов" е домакин на представянето на книгата "Стъпки към непознатото. От Африка до Южна Америка" на Антон и Пламена Нашеви.  Събитието е на 6 октомври от 18 ч.

Как ви звучи да живеете шест месеца без постоянен ток и течаща вода с африканско племе? А да пропътувате над 10 000 км предимно на автостоп в Южна Америка с екстремно нисък бюджет?

В „Стъпки към непознатото“ Антон и Пламена ще ви отведат в дивата Замбия, където ще ви потопят в пъстроцветното, тежко, но и весело ежедневие на завладяващата африканска култура. Ще ви разкрият какво предизвиква неподправеното щастие на местните. На латино континента ще ви прекарат през най-сухата пустиня на Земята, ще вкусите от разредения въздух на спиращите дъха Анди и ще се потопите заедно с тях в необятната Амазония, където живеят с коренното население. В търсене на карибски плажове се срещат с древни племена и преживяват с нападали от палмите кокоси. Пътешествията им са палитра от емблематични приключения, които карат сърцата да бият в номадски ритъм и да поемат към непознатото.

На представянето ще имате възможност да закупите книгата „Стъпки към непознатото“ на Антон и Пламена.

Дотогава може да последвате приключенията им в Travelrpoof - страницата им във Facebook.