Слави The Clashers с нова книга за България и нейните невероятни места

  • от PlovdivTime
  • 13:17, 17.11.2022

Слави Панайотов - един от най-успешните влогъри в България с над 1,25 млн. последователи в своя YouTube канал -The Clashers, ще зарадва почитателите си с  петата си поред книга „50 невероятни места в България”. Следвайки страстта си към пътешествията, той ще представи изцяло нов тип пътеводител, в който авторът взима читателя на съвместно откривателско пътeшествие.

Хитовата трилогия „Топ мистериите“, както и първата книга от новата поредица „50 невероятни загадки“ се превърнаха в бестселъри с тираж от над 200 000 продадени копия. С новата си книга „50 невероятни места в България“ Панайотов продължава да поема по мистични пътеки, следвайки една от най-големите си страсти в живота – откриването на непознати места и изучаването на тяхната история. Тема, която феновете му следят с интерес чрез видеата му от пътувания по света и у нас.

Този път Слави отвежда читателите на едно вълнуващо приключение към по-малко известни, но приказни локации от нашата родина. В новата книга от поредицата ще откриете лични и забавни истории, много факти, съвети и легенди, но и известна доза мистицизъм, присъщи за всички негови книги.

Ето за кои места ще ни разкаже той в новата си книга - необяснимата сила в храма на Златолист; най-екстремната екопътека у нас; вкаменената гора на 30 милиона години;

древната пирамида на траките; вратата, която ще ви отведе през вековете; чудесата на Богородичната стъпка; най-старият манастир в Европа; бялото злато на Овеч; кръстопътят на религиите; родното място на Бог Асклепий.

Предварителните продажби на книгата продължават до 11. декември, а от 15. декември  може да я намерите по рафтовете на всички книжарници.  През януари 2023 г. ще бъде представена на публиката в София, Пловдив, Варна и Бургас.