Предприемачи и бизнес лидери разказват вдъхновяващи истории за успеха на форум в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 13:13, 23.03.2022

За втора година Община Пловдив ще бъде домакин на форума „Живот и кариера - защо в България?“. Събитието ще се състои на 27 март в Конгресния център на Международен панаир Пловдив с нови гост-лектори и щандове на 31 от най-отговорните компании в страната. 

В рамките на 5 часа, освен вдъхновяващи истории на успеха, посетителите ще могат и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели. Събитието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация на www.bulgariawantsyou.com

Тъй като форумът бе отложен през месец януари заради пика на Ковид вълната, организаторите напомнят, че всички направени регистрации ще важат за 27 март без нужда от нова заверка.

По традиция събитието „Живот и кариера - защо в България“ ще бъде открито от основателите на платформата Bulgaria Wants You – Иван Христов и Андрей Арнаудов.

„Целта е да се мотивират присъстващите да се развиват у нас и да ги запознаем с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно – „Намери причина да останеш“ – разказа Андрей Арнаудов.

Икономистът Николай Василев, Дарин Маджаров, IT предприемачите Димитър Караиванов и Стефан Григоров, както и Иван Георгиев и Евгени Борисов от Pontica Solutions, ще бъдат част от лекторите на форума.

Събитията са подкрепени от Асоциацията на индустриалния капитал в България.