Популярни изпълнители пеят благотворително в Пловдив за музиканта Минко Илиев

  • от Невена Вранчева
  • 10:09, 13.09.2020

Гласовити изпълнители ще пеят благотворително в Пловдив в подкрепа на техния приятел и колега от оркестър "Пловдив" - кларинетиста Минко Илиев. 

Известният музикант се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек, но необходимата сума е непосилна за семейството му. Минко Илиев е съпруг и баща на три дечица и трябва възможно най-бързо да замине за Турция, където да му бъде направена животоспасяващата операция. 

Благородната кауза ще се състои на 27 септември в зала "Керван Сарай", намираща се на "Брезовско шосе" 133 в Пловдив. Все още не е уточнен часът, в който ще бъде даден старт на музикалната програма, но от организацията споделят, че ще е около 18.30-19 ч. 
 
Част от музикантското събиране, в подкрепа на Минко Илиев, ще станат колегите му от оркестър "Пловдив", Орхан Мурад, народните певици от Пайнер Калина и Невена, Виолета Стойковска и Десислава Лалева, гръцки оркестър - бузуки Ицо (Дългия) и солист Сотос Карабелас, Танцов състав "Тракийци” - с.Бенковски и още много други, имената, на които ще бъдат известни съвсем скоро.  

Не пропускайте да станете част от благотворителното събитие, където срещу куверт от 20 лева, включващ салата, вечеря и безалкохолно, не само ще помогнете, но и ще се насладите на великолепни изпълнения, ще се повеселите, ще хапнете и пийнете в приятна обстановка.

Всеки похарчен от вас лев, включително и чистата печалба от консумацията, ще бъде за Минко Илиев.

Звездни певци подготвят и благотворителен концерт, който ще се проведе в Пазарджик на 13 септември в ресторант "Тайгър Хаус" от 19 часа. В музикалната програма ще се включват Иво Папазов Ибряма и оркестър "Тракия” в състав Нешко Нешев, Васил Денев, Митко Денев, Сашо Михайлов, Ангел Ламбов, Полина Стефанова, и още - славеят на Тракия Пепи Христозова и други.

Средствата се набират по банкова сметка:

IBAN: BG43UNCR70001524087934

BIC: UNCRBGSF

Титуляр - Минко Митков Илиев