Пловдивчанката Елия Тодорова с нова песен и главна роля в мюзикъла “Бурлеска“

  • от PlovdivTime
  • 17:48, 27.06.2024

Елия Тодорова представя нова песен и влиза в главна роля в мюзикъла „Бурлеска“, който се поставя за пръв път в България. Във видеото към новото парче тя показва и групата си.

„Направен за мен“ излиза в разгара на лятото, за да подпали още по-силно страстните моменти. Елия пише песента в съавторство по текста и музиката с Павел Николов-Pavell.

„Направен за мен“ е третият авторски сингъл на пловдивчанката, а самата тя го определя като най-динамичния в репертоара ѝ. Песента пристига след успешен самостоятелен дебют за младата изпълнителка, която беше част от суперпопулярната момичешка банда 4 Magic. Преди месец Елия Тодорова спечели награда за нов изпълнител с безпрецедентно висок вот.

Призът отличи зашеметяващите ѝ участия на живо в клубовете и големите фестивални джаз и поп сцени, както и популярността на стартовите ѝ проекти „Облак“ и „Малини“. След престижната награда Елия Тодорова демонстрира уникалния си талант и в главната роля на мюзикъла „Бурлеска“, която в оригинала се изпълнява от Кристина Агилера.