Le'Push и Керана и Космонавтите пеят благотворително за болната от рак Ели, да помогнем и ние

  • от PlovdivTime
  • 16:30, 10.08.2021

Групите Le'Push и Керана и Космонавтите ще изнесат голям благотворителен концерт за намиране на средства за лечението на Елисавета Вълчинова на 13 август от 21 часа в ROCK'n'BAR Безистенъ, сцена №2. На събитието ще има и търг – ще бъдат предложени топка с автографи на волейболистките на националния отбор и творби от колекцията на галериста Стоян Даскалов. Персоналът на Сцена№2 ще подпомогне Ели с бакшиша от вечерта.

„Музиката е за хората - за вас, за нас, за всички! В този смисъл се събираме да помогнем на човек, ведър и добър, който в момента има нужда от малко подкрепа. Ще Ви очакваме с много хубава музика и гарантирано добро настроение, в приятната обстановка на бар Безистенъ”, канят организаторите. 

Входът за концерта е 10 лв. 

Повече за кампанията в подкрепа на Елисавета Вълчинова:

През 2010 година Ели е диагностицирана с невроендокринен тумор, като след лечение, тя успява да се пребори със заболяването и то преминава в ремисия. Наскоро, при Ели са открити метастази в други органи, които изискват спешно лечение в Швеция, което стартира през месец април.

За да завърши лечението, Ели се нужда от още близо 40 000лв, като тази сума е непосилно тежка за нея и семейството ѝ. Ели разчита на нашата подкрепа, за да може да се пребори за своето "утре".