Д-р Румен Стоилов: Коронавирусът бе опит да се види колко е послушно човечеството

  • от Парашкева Иванова
  • 17:56, 08.06.2020
Д-р Румен Стоилов е кардиолог в МБАЛ "Свети Мина", но това далеч не изчерпва неговата биография и интереси. От години се занимава с йога, с различни духовни практики и е посетил едни от най-силните и енергийни места на нашата планета – Тибет, Перу и Пирамидите в Босна. Твърди че Балканите и в частност България, са една от избраните територии на Земята, едно от местата, откъдето ще започне промяната в развитието на човечеството. Той е от хората, които не се страхуват да казват истината. В началото на пандемията бе един от лекарите, които предупредиха, че МБАЛ "Св. Мина" не е готова за прием на болни от коронавирус, въпреки твърденията на Областния щаб. Писмото му и интервютата му в медиите го направиха клиент на прокуратурата, но в крайна сметка болницата бе оборудвана своевременно със защитни средства. В края на пандемията TrafficNews.bg разговаря с д-р Стоилов за генезиса на заразата, за невидимите сили, които насочват процесите и какви промени ни очакват. 

- Сигурна съм, че сте сред хората, които не вярват, че коронавирусът се е появил по естествен път.
 
- Не става въпрос за вярване. В днешно време фактите са водещи. В случая разглеждам нещата като лекар. В последните 15 години се провеждат много генетични експерименти, при които ДНК от човек се смесва с  ДНК-то на други организми и се прави достъпно човешкото тяло. Това са  различни вируси и микроорганизми, които доскоро не са имали нищо общо с човека, той не е бил техен гостоприемник. Практически тези лабораторни експерименти зловещи или не, с добри намерения или като оръжие, разпукаха  защитата на човешкия геном. Излязоха свински грип, кози грип, овчи грип.  На този фон манипулирането на микроорганизми и вируси доведе до това, че много сръчно хората, които работят в тази посока можеха да манипулират тези вируси. 

Този вирус е манипулиран и той е манипулиран на три нива -  вкаран е РНК от грипен вирус понеже  много лесно се разпространява. Добавена е РНК 4 секвенции от СПИН, който блокира имунната система и накрая от белодробна чума.
При този сценарий беше наблегнато върху максималното разпространение - ти си здрав, носиш вируса, 20-30 дни го разпространяваш поне на 200 души. През това време втората част от вируса, тази със СПИН-а, работи с твоята имунна система и снижава възможностите й и накрая идва белодробната чума. Ако вече ти нямаш добра защита, ако тя е сломена и все още вирусът не е убит от твоята ДНК, той те разболява. Всъщност това беше сценарият.
 
Тука има допълнителни нюанси и в тази игра никой не е бял, никой не е черен, никой не е добър или лош. Тази лаборатория в град Ухан е създадена с пари, високо интелектуални работници в тази област. Франция на първо място, Англия, Америка, самите китайци като домакини и е създадена първо като международен елитен център за изследване на такива вируси. Подобни лаборатории за биооръжие има в Щатите, в  Грузия, в  Латинска Америка и Африка.
През октомври в град Ухан, който е нещо като силиконовата долина на Щатите - компютърен и логистичен център, се провежда спортен празник на армиите от цял свят. През октомври хиляди военни са там, тръгват си на 28 октомври. На 7 ноември първият китаец се разболява.

- Програмирано изпускане ли е или случайност?

- Програмирано е. Дори вече, изследвайки различните модификации на вируса, се оказва, че още в началото са предвидени щамове за различни групи хора с различна генетика. За китайци, за иранци, за испано-италианци - навсякъде този вирус не е съвсем същия. Тоест има малки разлики. Разликата е в тези шипчета, които му дадоха името, които се закачат за клетъчните мембрани, които имат нещо като врати. И фактически те евентуално през вратата опитват да вкарат вируса - те се оказаха, че са различни за азличните държави. Идеята е да се изкарат от строя максимум хора и да се наруши нормалния живот и най-вече търговията. 
Не трябва да пропускаме 5G мрежите, защото в Ухан бяха монтирани 10 000 такива. В  Милано и градовете наоколо също, няколко десетки хиляди. И практически тези антени може би отслабиха имунитета на хората, което активира вирусите, които така или иначе бяха посяти.
 
 - В крайна сметка кой е сценаристът?

- Един кръг от хора, които гледат на човечеството като ненужда сган, която се размножава неконтролируемо и черпи ресурсите на земята. Те управляват много от световните правителства. Но далеч не всички. Американският президент Доналд Тръмп се озова абсолютно неочаквано начело на държавата. Макар мнозина да не го харесват, той е един от  първите кълнове на новата реалност. Защото тази абсолютна корумпирана и безполезна политическа сган, която се нарича парламенти, не би позволила преди няколко години нестандартни и не от тяхната черга хора да влязат в кулоарите на властта. И Тръмп, колкото и да не е приеман и критикуван, в момента води активна война - истинска война. Тук влизаме в теория на конспирацията, но се знае че в Америка  има 40 подземни града, строени между 2000 и 2012-а година. Ако Земята тръгне да загива, там да бъдат събрани  най-ценните хора заедно с със семействата им. за  да оцелеят. В тези градове има поля за засяване на зеленчуци, има електроцентрали и болници, училища, има осветление, което е със слънчевия спектър. Там може да не се излиза на повърхността за въздух и вода от 10 до 12 години. 

- Кой решава кои да бъдат избраните?

- Същите тези хора, които смятат че на Земята трябва да останат не повече от един милиард.  Подвластни  са им голяма част от медиите , говорим за вестници, телевизионни и електронни медии,  две-трети от Холивуд, почти всички политици на високо ниво и почти всички международни банкови среди. Тръмп започна да да атакува подземните градове. В тях живеят деца, които са отвлечени и използвани за различни експерименти.  
 
 
- Тук вече влизаме дълбоко в Теорията на конспирацията. 
 
- Ако тук задълбаем още трябва да кажем, че Путин не случайно живее в 5- етажен подземен център и се охранява денонощно. Спомнете си, че преди няколко месеца той елегантно смени цялото правителство. Знаете ли защо? Защото Медведев и голяма част от министрите бяха подвластни на сценаристите. 
 
И той , и Тръмп , предприемат ходове, с които се противопоставят на статуквото.  Тръмп се  противопоставя на  системата, която вече 50 години печата долари без покритие. Практически, светът храни Америка вече 46 години и започва да изнемогва. Това щеше да приключи с една много кървава война, ако не беше коронавирусът. Вирусът вся страх и паника и свали всичките акции. Всички борсови показатели се сринаха, голям брой милионери останаха без милионите си.  Дълговете на Америка намаляха, китайците пък изкупиха ценните книжа на всички компании, които произвеждат на тяхна територия . 
Очакваше се ако се стигне до горещи военни действия по земята, да се изключи за три дни интернета.  По принцип е било планирано всякакъв род комуникации в целия свят да бъдат изключени в тези три дни, когато се водят горещи военни действия. До това обаче не се стигна.
 
- Прогнозите за 2020 г. са лоши, мнозина смятат че дори първата половина е по-леката в сравнение с това, което се задава. Какви са вашите прогнози?
 
- Ако синтезираме нещата, чисто астрологически, тази година е с невероятно мощно въздействие на големите планети - Юпитер, Сатурн, Плутон, смъртта и подсъзнателното. Сатурн е символ на доброто, честното и откритото и изважда на показ  нечестното, мръсното. Територията на България е под знака на Козирога, а той три години стои там.  Сатурн беше една отворена  и още е, за българите и България, порта. Всичко, което искаме или за което сме дошли на Земята и в тази територия Балканите , имаме да свършим, да се събудим и да започнем да ставаме себе си и да го вършим. Защото за новата епоха и човечество, ако ги има, ние българите и Южна Европа  ще бъдем от изключително значение. Тук се намира третият световен енергиен център, който  от 2013-а година е активен и се очаква ние да си поемем фукнцията и ако станем човеци, нови човеци, да въведем човечеството в новата епоха, което за сега е проблематично. Т.е. в момента се води трета или или четвърта световна война. Зависи как броим Студената война. Тя се води по няколко линии - малко с оръжия, най-вече информационно, геополитически. Различни държави и групи опитват да завземат територии, които са им важни сега или ще бъдат важни в бъдеще. Води се също биологическа война и  духовна война. Духовна война е  защото през месец декември въпросният Сатурн, заедно с Плутон т.е. осъзнатата реалност, заедно влизат на 21 декември във Водолей. 
 
А особеното е, че от март до октомври повечето планети са ретроградни,  което по принцип вади всичко, което е нерешено, болезнено, трябва да бъде осъзнато или трябва видяно или да бъде неутрализирано. Ако досега, 200 години Сатурн е стоял само в трите знака на Земята, това е било епохата  на земното, на материалното. Следващите 200 години влизайки във Водолей, той ще си се движи само в трите знака на Въздуха. Т.е. като човечество и земя ние  излизаме от материалността като основно определяща среда и влизаме във въздуха. И не е ясно как ще се промени човешкото тяло, как ще бъдат устроени  обществата ни, как ще е Земята. В момента никой не е готов дори да предвиди как ще се промени в следващите години човечеството. 
 
Така че 200-тате години материално свършиха, страхувам се, че технологичната цивилизация си отива, което не значи, че ще тръгнем пак с гащи от животинска кожа и с каменни брадви. Все повече ще се разчита на мощта на човешката мисъл или емоция като инструмент и трябва да се учим пак как да работим с тях.  В момента това е война, битка за бъдещето. Преди две години Земята, която сама по себе си също е разумно същество и индивид,  получи мощни енергии. Те промениха  кристалната й решетка.  Особеното е, че във всеки човек, във всяка клетка е внедрена миктокристално ядро като семенце за новото кристално ядро за човека. Ние в нас имаме посяти семената на новото в нас без значение дали сме добри или лоши, осъзнати или не, умни или глупави.
Всичките тези мощни промени, които идват космически, не ги правим ние. Ние можем само да се впишем в тях, да им се съпротивляваме, или да не осъзнаваме какво става. Битката е тези, които до сега държат ресурсите и властта да ги запазят.
 
- Звучи като част от по-голяма война. 
 
- Да, битката е с мащаби, по-големи, отколкото можем да си представим. По принцип ние всички идваме от Космоса, от различни места и Земята е космическо училище за душите, които са облечени както учениците в униформа, нашата униформа са тези тела, създадени за нас на Земята, но вътре всеки един от нас идва от различни места в Космоса, за да се учи тук на Земята. Земята е предназначена да бъде космическа библиотека, ние живеещите на нея да бъдем нейни домакини и до някъде управляващи, но в същото време томовете на библиотеката са във всяко едно живо същество. От последния бръмбър и тревичка до хората. Най-важните и тайни томове на космическото знание са в нас. Опитите да се завземе това място или да се завземе това, което е в нас или нашата духовност, продължават няколко хиляди години. Чужди същества, които бяха на Земята, се хранеха от мъката, от яростта, от тъгата н. Стимулираха я като ни поливаха с омраза и гняв и част от войните и убийствата са стимулирани от тях. 

В момента  има хора- хибриди, които носят тяхна ДНК или са манипулирани, плюс още някой може би по-фини чужди същества, които не са в материално тяло опитват да задържат позициите си. Но това не е възможно, защото новите енергии събуждат цялата космическа памет на всеки човек. В момента масово се пречи на пробуждането на човечеството, за да се задържи статуквото. В момента ние сме в средата на война, на военни действия, в които силите са изравнени. И една мъничка капчина може да промени нещата в посока добро или лошо. В момента никой не е победил, никой не е загубил окончателно, и следващите поне 5-6 месеца ще видим накъде се развиват нещата.

- Социалната изолация, на която бяхме подложени, не ни ли превръща в пасивни наблюдатели? Изобщо имаше ли някакви положителни неща от това, което се случи през последните месеци?

- Ако ти си умен и гледаш цялостно на живота  във всяка ситуация, колкото и да изглежда лоша, има и позитивни неща. Позитивно имаше, но за него последно.
Освен коронавируса, човечеството обе заразенос вирусите на страха и паниката.  След тези два вируса, които разболяха цялото човечество, изплашено и в паника,  го затвориха като див звяр в къщата му.  Човек е свикнал да се подчинява в последните поне 100-200 години и дори да не е умно или логично това, което му казват, ако структурите на властта прилагайки сила му кажат, че това е така той не винаги има възможност да провери и в общи линии приема, че това, което  му се казва е  вярно.

Убитата възможност да общуваш с природата, с другите хора,  създава напрежение, което може да избие в две посоки - едното е към депресии и самоубийства, другото е към някакъв гняв. Защото тази част от теб, която знае, че ти имаш право да бъдеш жив, да бъдеш радостен, имаш свободи, които писани или не вътре в теб искат да бъдат упражнени, да можеш да дишаш, да стоиш под слънцето и да се срещаш, с когото искаш... 

В България три неща ни защитиха - това, че живеем на специална земя, че ние сме специални, колкото и да сме се разхайтили като мислене или духовност. И най-вече БЦЖ-ваксината,с  която източноевропейците над 20 години  са ваксинирани. Тук реално епидемия нямаше. Ако бъдем честни и по света нямаше епидемия. Грип имаше, вирус имаше, но не и епидемия. Това беше най-вече  опит да се види колко е послушно човечеството... Ами то почти е стигнало до оглупяло стадо, защото всички влязоха в къщите с гняв или без, без бунт практически. И в момента все още гледам завеяни хорица, които ходят с маски по улиците и млади, и стари, отнесени от вихъра без да осъзнават, че тази маска е както дрескода за мъже - ако отиваш на прием трябва да си сложиш връзка - ако влизаш в магазин все пак ще си сложиш маска. Ходят завеени по улиците вече извадени от нормалната реалност.

Ако търсим положителното-  ние бяхме върнати към себе си, към корените си. Бяхме извадени от стреса да не закъснеем, да не бързаме за работа, да бъдем първи, да подлеем вода други му, на всяка цена да изтръгнем победата, да спечелим много и съответно ако измамим някого. 
На практика ние сме  подложени на възможността да се върнем към себе си. Да осъзнаем за какво сме на земата и на какво държим най-много. Защото простите неща - хлябът, въздухът, животът излязоха важни. Опитваш  да разбереш, ако все пак има в теб този стремеж, за какво си на земята, какво си постигнал и какво искаш. Дали до тук в ежедневието си имал правилни цели или може да се откажеш от някои неща.
 
Защото при всички случаи животът от тук нататък, както и да ни се иска да е същият, той вече не е и няма да бъде. Най-вероятно ще ни се намалят заплатите или поне няма да се увеличават. Най-вероятно е възможно да имаме недостиг на хранителни продукти, пътуванията по света рязко ще намалеят като свобода и възможности. И по принцип колкото и да не ми се иск,а светът от тук нататък няма да се същият, какъвто беше преди половин година. Доколко ние ще успеем да го смекчим или да се впишем в него е наш проблем. В момента тези три години 2018, 2019 и 2020 година са години на изпит за всеки човек и цялото човечество, доколко се е пробудил, доколко се е променил при новите космически енергийни въздействия, при промените на самата земя. В момента хората ги делят на две, но не както в Библията им слагат печат на челото или на ръката.  В момента се преценява каква част от хората могат да продължат в новата реалност, каква част не са за нея. Те няма да умрат, няма да ги отвличат, но просто част от човечеството ще започне да не го виждаме.. някои хора между нас. Става съвзем сериозно разделение на двете групи, които продължават на тази земя и в тази реалност и биха могли да я променят - да променят себе си и нея.

- Прилича на нов Ноев ковчег?

- По принцип изпитът за човечеството са тези три години до декември 2020. От 21-ви декември започва новият период на Водолея и това е десетгодишен етап на препускане към бъдещето. С какви хора и в каква реалност зависи от нас. Всеки един от нас по принцип може да попречи или да помогне на новото. Но следващата изпитна година е 2030.

- Какви са вашите съвети за справяне с вътрешните ни страхове и паниката?

- Човек трябва да запази пълно спокойствие. Каквото и да става около него , да успее максимално да запази вътрешния мир и спокойствие, ако е успял да ги постигне. Каквото и да става - дали мрат хора, дали вървят демонстрации. Единственият начин да се избегнат лудостта, страха, паниката на външния свят, е вътре в теб да има едно мирно местенце, в което ти да си в покой и спокойствие. Това хората трябва да се опитат да го запазят.
 
Другото е да осъзнаят, че това, което не харесват в себе си, което виждат,  би могло да бъде различно, да опитат да опознаят и променят себе си. Когато ти си подреден като една кола, която е измита отвън и е подредена и почистена отвътре, ти може да седнеш да караш спокойно и в посоката, в която искаш. В момента ако искаме да променим този свят, който хич не ни харесва, трябва да създадем вътре в нас намерение, мисъл, какво искаме, от какво имаме нужда, в какъв свят се виждаме да живеем, много ясно и уверено, че това е реално да си го представим и да опитаме да извлечем част от багрите, от ароматите, от виждането за този нов свят. Новите две средства за работа на човека са намерението, представянето какво искаш, увереността, че то ще дойде, че ти имаш право на него, че то е реално, само му трябва време да дойде.
 
- Да, но вие знаете, че много хора харесват реалността, която беше до сега, те ще си представят тази реалност - с пътувания, с купуване, с пазаруване...

- Това е големият технически въпрос, защото събудените или събуждащите се хора са и винаги са били малцинство. От 1-2% до 5-10% в по-оптимистичния вариант. При 7 милиарда и 700 милиона един процент е 77 милиона, 10 процента са около милиард. Казва се, че когато малка група има ясна мисъл и е сплотена, синхронизирана, тя може да промени начина на мислене на много, включително и на управляващите. Управляващите колкото да са лоши, ненужни и глупави, продажни в тях има нещо добро и нещо човешко. Те си имат майка, имат сестра или брат. И вместо да изпращаме гнева и омразата си, колкото и да изглежда за българин нереално, е добре да се молим за тях. Първо, защото да взимаш решение е тежко и трудно, без значение колко си подготвен и колко си твърд. Второ, защото във всеки от тях тази молитва към доброто и към човешкото може да събуди мотивация, част от това, което биха направили да не го направят или да го направят в друга посока.

Ние не можем да се отказваме от действие и от съпротива. Но тя трябва да е много внимателна, защото това са старите оръдия на човечеството. Ако изпратиш омраза и гняв към някого тя рано или късно, понеже светът е огледало се връща към теб и започва да те уврежда. Доколко ще увреди този, който я е насочил не е ясно, но че ще удари теб е сигурно. Ние трябва да се научим да си почиваме. Дали ще е час, ден или седмица... в момента нашето тяло и психика имат нужда да приемат новите енергии и информации, които слизат, да позволят на тялото, което се преобразува да си прави промените. Всяка възможност за пауза, за нищо правене, да изключиш телефона, телевизора, да легнеш на трева или просто да нямаш хора и шум около себе си е страшно важно.
 
Другото е да запазиш силата на душата и връзката си божественото в теб, която е в сърцето ти. 

- Оптимист ли сте за новата реалност?

- Да. Защото дори и единични хора, както се казва, създали тази реалност вътре в себе си,  започват да излъчват. Когато ти подредиш себе си и започнеш да излъчваш светлина и любов, не е нужно да променяш света, защото това, което си станал започва да променя хората и света съобразно силата, която излъчваш на 1 метър или 1 км от теб. Колкото повече хора по света са намерили себе си и мира в себе си, шансът да създатат такива острови на новото и на светлината е по-голям. Това, което се нарича възнасяне не е никакво изчезване от земята - да те вземе НЛО или ти да полетиш към небесата. Това е промяна на ширината на нашето съзнание като променим мисленето и това, което искаме да създадем рая на земята ако можем. Иначе в момента ни подготвят ад на земята и ако до сега на някои им е било приятно да живеят ще разберат, че ще става все по-малко приятно.
 
Аз съм предпазлив оптимист. Ако има една чаша наполовина празна аз казвам, че тя ще се напълни може би, но в момента е наполовина празна. По принцип всичко, което става го посрещнах с максимално спокойствие и без чувство на страх и безнадеждност. Ако и другите успеят да достигнат до това състояние би било хубаво.
 
Бъдещето е пред нас, но за всеки би било различно, защото ако той не е започнал да се променя, няма да бъде по-хубаво от сега.

Kоментари

коментар
Индиана Джоунс
11:06, 09.06.2020
Отговор

Оправете си сайта - на доктора не му се вижда лицето. Ще си помисли някой, че нарочно го криете...