Д-р Неделя Щонова ще прави самостоятелно здравно предаване

  • от PlovdivTime
  • 09:46, 22.07.2022
Пловдивчанката д-р Неделя Щонова, която телевизионната аудитория познава от рубриката ѝ "Духът на здравето" в  "Преди обед", обяви, че се разделя с колегите си. Тя приема ново предизвикателство, отправено ѝ от bTV - да води самостоятелно здравно предаване. Ето какво сподели тя в социалните медии:
 
"Този прекрасен букет ми е от екипа на “Преди обед”. Подариха ми го в ефир, защото след 7 съвместни години заедно, днес, ние се разделихме. Благодаря на прекрасния екип за работата през годините, за неуморната подкрепа и всеотдайност! За внимателното отношение към процеса. За професионализма. Бях благословена да работя с уникални хора. И някои от вас ще ми липсвате наистина много!

Всички бъдете здрави и благословени. Вие и семействата ви.

С обич и респект благодаря на ръководството на bTV, че съхрани “Духът на здравето” в програмната си схема през годините.
Дълбоко признателна съм и за това решение - здравната рубрика да се завърне към първоначалния си формат, като самостоятелно предаване в ефира на телевизията.
 
Любима, прекрасна, интелигентна и вярна моя публика, жадна за познание и вдъхновение, благодаря и на вас! За любовта, атмосферата и градивната критика. Вие сте огромна част от тази промяна и от това сбъдване, защото през годините не спирахте да настоявате и да показвате отношение. Благодаря ви за многобройните писма, мнения, коментари и молби - да разполагаме с повече ефирно време, посветено на грижа за най-скъпоценното ни. Здравето!
 
"Хората смятат образованието като нещо, което могат да завършат", казва Айзък Азимов. Но както всички знаем, животът е най-великото приключение.

И за да му се радваме пълноценно най-напред трябва да сме живи… Живи и здрави, проактивни и осъзнати. И никога да не спираме с жаждата да учим! И творим. Идеалното здраве, крепко, чисто и ненарушимо е състояние, което отдавна сме изгубили някъде по пътя си. И да, обяснимо е - подложени сме на безпрецедентен стрес и хронична несигурност. Но възстановявайки своята цялост и възстановявайки здравето си, ние можем да сътворяваме толкова много нови, чудно красиви светове. И да бъда част от този процес за мен съвсем не е просто работа. Или някаква кариера.

За мен това е мисия, кислород, това е душата ми и сърцето ми.
 
Толкова се радвам, че телевизията разширява времето посветено на образование и научно базирана здравна журналистика!
Има дълбок смисъл в това! Благодаря! Наистина съм изненадана до степен на смайване… че това се случва и… че тази промяна е в ход. Но наистина има дълбок смисъл във всичко това. Благодаря, bTV! Ще дам най-доброто от себе си!"