Благотворителна изложба помага на спортист от Пловдив за летните Олимпийски игри

  • от PlovdivTime
  • 09:48, 07.05.2024

Благотворителна изложба ще помогне на пловдивски спортист за предстоящите летни олимпийски игри в Париж. Тя ще бъде част от грандиозния конкурс „Мис Пловдив- България`2024" на 10 май от 20 часа в най-голямата зала за събития под тепетата - Etra Hall.

Официалната гала вечер ще се проведе под егидата на Община Пловдив, които също подкрепят благотворителната кауза, зад която застава пловдивският художник Константин Константинов, чийто картини ще бъдат експонирани на място.

Средствата, събрани от продажбите на картините, ще бъдат дарени в помощ на спортист, който се готви и има шанс да се класира за летните Олимпийски игри в Париж през 2024 г.

Партньорите на тазгодишния конкурс, който е под надслов „Спортувай и пази града ни чист”, са фирми и компании, изцяло подкрепящи екологичните производства. Ще чуем изпълнения на известни певци, а вечерта ще бъде пълна с много изненади.

Припомняме, че най-красивите лица на Пловдив бяха избрани на специален кастинг, провел се миналия месец в зала Etra Hall. Красивите и атлетични момичета дефилираха и се представиха пред журито, част от което беше Деана Господинова - регионален представител на модна агенция „Визаж”. Тя се запозна отблизо с всяка една от дамите.

В кастинга взеха участие момичета на възраст между 17 и 24 години. Общо 14 момичета ще влязат в надпреварата. Сред тях има модели, гимнастички, атлетки, скиорки и дами с различни професии, интереси и занимания.

В нощта на събитието момичетата ще дефилират в три тура. В първия ще излязат на сцената със спортно-елегантно облекло, във втория - с бански костюми, а в третия - с официални рокли. Интересна програма, стена на славата и много изненади очакват гостите на модното събитие. 

Участие ще вземе и най-красивата пловдивчанка за 2023 г. Магдалена Табакова. Миналогодишната победителка на конкурса ще предаде короната нататък и се надява новата носителка на титлата да е готова да представи Пловдив и България достойно при всички бъдещи изяви на модния подиум.

Конкурсът „Мис България`2024" и тази година ще бъде организиран и продуциран от г-н Гаел Бонел Санчес.