Баща на три деца от Пловдив страда от тежко заболяване, има нужда от помощта ни

  • от PlovdivTime
  • 13:07, 21.08.2020

Ангел е от Пловдив – сърцат съпруг, верен приятел и баща на 3 малки деца. В края на месец юли обаче животът му се преобръща. Щастливи и с много мечти за бъдещето, Ангел и семейството му ненадейно се сблъскаха с кошмарната диагноза остра миелоидна левкемия.

Лечението му започна веднага, а всички близки и приятели на Ангел преживяваме огромен шок. Той е на 34 години, спортува, живее и се храни здравословно и изведнъж го връхлита това коварно заболяване. Всички знаем, че не сме застраховани, но сякаш живеем с мисълта, че “на нас и близките ни не може да се случи”... Затова обаче сме хора, за да си помагаме в тежки ситуации.

В момента Ангел се лекува в Клиниката по хематология в Пловдив и му предстои втори курс на химиотерапия, но за пълното му възстановяване е необходима скъпоструваща трансплантация на стволови клетки в Германия.

Необходимите средства за лечението, съпътстващите го разходи и последващите процедури, са огромни и непосилни за едно нормално семейство. Тепърва очакваме оферти от две болници в Германия, като веднага щом имаме точна сума ще я споделим с вас в кампанията. За съжаление, нямаме надежда, че тя ще е по-малка от заявената в момента – 400 000 евро, казват близките му.

Това е причината да се обърнат с надежда към всички хора с добри сърца.

Вярвам, че ще откликнете и ще се включите в сбъдването на най-съкровената ни мечта – тази за здраве и бъдеще на един достоен млад мъж. Вярвам, че ЗАЕДНО ще успеем да се справим и да му помогнем да се пребори за своя живот, за да се грижи за прекрасното си семейство. Нека дадем шанса на Ангел да види как растат трите му прекрасни дечица, призовава съпругата му.

Който иска да помогне, може да дари средства чрез helpkarma.com, кампанията Заедно за Ангел