Баща от Пловдив има спешна нужда от средства, за да се пребори с коварно заболяване

  • от PlovdivTime
  • 17:33, 08.03.2024

Мъж от Пловдив се нуждае от средства, за да продължи лечението си. За това сигнализираха негови близки, които се свързаха с медията ни и разказаха неговата история. Николай Дошев е на 48 години и в момента се намира в специализирана клиника в Германия.

След силни болки в корема той е опериран със съмнение за перитонит. Лекарите обаче откриват огромен тумор, който според тях е в напреднал стадий. Изследванията показват, че има възможност за добро повлияване на тумора от комбинация от химиотерапия и имунотерапия.

Ето какво още разказаха неговите близки: 

/Публикуваме текста, без редакторска намеса/

„Дълго време обикаля по болниците и след всяка поредна добре усвоена пътека е изпратен вкъщи без диагноза и без адекватно лечение! Човекът слабее, болки в стомаха, неразположение, насреща - нищо.  Празни погледи, търсещи възможност за поредната скъпоструваща пътека. Така доста продължително време, докато човекът отива по спешност в болница в Пловдив със силни болки в корема. Следва операция  със съмнение за перитонит и тук е голямата трагедия. Лекарите откриват огромен тумор, който според тях е в доста напреднал стадий и те са безпомощни. Следва леко закърпване и пациента е изпратен вкъщи с полуотворени рани, с дренажи  и препоръки как близките да поддържат раната и когато понапълнее и заздравее да посети онкологията. Да, пътеките са свършили - сега човекът може спокойно да умре! Та този човек отказа да се предаде. Реши да се бори. С тежко възпалени полуотворени рани успява да се качи на самолета и да дойде по спешност в клиника в Германия, за да направи последен опит да живее! Това, което не му предложиха в България”, споделят те.

Досега приятелите на Николай са направили всичко възможно той да получи максимално бързо добра и адекватна диагностика и лечение на възпалителния процес. Предстои опит за тежка терапия и възможност той да живее, като всеки, който има желание да помогне, може да го направи чрез следните опции:

Дарителска сметка:

Първа Инвестиционна Банка

Iban: BG84FINV91501317748173

BIC: FINVBGSF

Николай Георгиев Дошев

Както и чрез дарителската платформа: Да помогнем на Николай Дошев!