Актрисата от Пловдивския театър Мария Сотирова част от любовен триъгълник в нов български сериал

  • от PlovdivTime
  • 16:16, 02.02.2022

Актрисата от Пловдивския театър Мария Сотирова е част от любовен триъгълник в най-новия сериал на БНТ – „Аз и моите жени”. Първият епизод ще бъде излъчен тази вечер в 21 ч.  Още в първия епизод зрителите ще се потопят в света на героите – привидно щастлив, но силно подвластен на изкушенията, които ги заобикалят. Как се стига до паралелна връзка, когато една двойка живее спокойно и с планове за съвместно бъдеще? Може ли един мъж да се влюби неочаквано и да заобича две жени едновременно? Потисканите желания и търсенето на щастието водят до житейски терзания и до поредица от комични ситуации, които сериалът „Аз и моите жени“ ще разплита всяка сряда и четвъртък в ефира на БНТ 1 до 17 февруари.

6-серийната комедийна драма разказва историята на Филип (Димитър Живков), Кристина (Мария Сотирова) и Мая (Христина Джурова). Тримата неочаквано попаднат в любовен триъгълник, за да преведат зрителите през заплетените човешки взаимоотношения. Башар Рахал допълва сюжета с неповторимия си ироничен хумор в ролята на кардиолога д-р Крумов – най-добър приятел на Филип.  В „Аз и моите жени“ зрителите ще видят още актьорите Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

Необикновената Мария Сотирова: Да напуснеш престижно училище заради театъраСлед Милкана, Пенелопа и Людмила актрисата от Пловдивския театър мечтае да режисира и свой филм