Зов за помощ! Самотна майка с тежка диагноза има нужда от нашата помощ

  • от PlovdivTime
  • 10:43, 01.09.2020
 

Самотна майка с тежка диагноза има нужда от нашата помощ. Вероника е прекарала  10 химиотерапии и 25 лъчетерапии, след като получава жестоката диагноза - рак. Тя едва изхранва малкото си дете поради тежкото си здравословно и финансово състояние.

Вероника Ставрева има 9- годишна дъщеря, която отглежда сама,тъй като е изоставена от мъжа си. Докато живее с бащата на детето, въпреки тежкото й състояние, Вероника е принуждавана от мъжа си да работи, под предтекст, че не е длъжен да я гледа.

В момента майката работи като продавач-консултант в Пазарджик. С детето живеят на квартира, която не са плащали вече 4 месеца. Заплашени да бъдат изгонени от сегашния си дом, Вероника и дъщеря й имат нужда от помощ, докато си стъпят на краката.

Заради това,че майката е в болничен, трудно се справя със сметките и тегли бързи кредити, за да покрива най-належащите си нужди. До момента дължи 7000 лева.

Вероника Ставрева моли за храна, диоптрични очила за нея, обувки и дрешки за дъщеря си.

За да не гладува детето й  Вероника се лишава от храна и от 63 килограма в момента тежи едва 48. Хранят се еднообразно предимно с  леща, фасул и домати с яйца. Месо и млечни продукти не са вкусвали отдавна, а детето мечтае за такава храна.

Всеки, който желае да помогне финансово, можа да го направи като се свърже със самотната майка на следния телефон:   0887 961777