„Жълтата Шапчица“ – забавна куест-игра на открито очаква пловдивчани

  • от PlovdivTime
  • 21:40, 10.06.2020

Пасифлора била момиче като всички останали. Живеела в китно родопско селце, имала PS4 и всички я обичали, но никак не харесвала името си. Един ден любимият ѝ дядо ѝ купил от пазара чудна жълта шапка. Тя я носила денем и нощем, и затова всички започнали да я наричат "Жълтата Шапчица".

И такааа.... Животът на Пасифлора - Жълтата Шапчица вече бил абсолютно прекрасен, докато един ден дядо ѝ не намерил обява за запознанства в "Трета възраст". Той безнадеждно се влюбил в една градска баба и заминал за Пловдив.

Жълтата Шапчица много искала да го види. Затова тя сложила в раницата си няколко кроасана 22-карата, 2 парчета сланина и пакетче мурсалски чай, качила се на влака и ту-туф, ту-туф към Филибето. Спряла на гарата и веднага осъзнала, че изобщо не знае къде е прекрасния ѝ дядо. Така се объркала и овъртолила, че изгубила всичките си вещи. Бедната Пасифлора седнала, разплакала се и единственото, което се чувало от хриповете било: КЪДЕ Е ЖЪЛТАТА ШАПЧИЦА?

Ще ѝ помогнете ли да си я намери?

Играта представлява куест, в който ще търсите предмети и места, ще събирате улики. Играе се отборно, като е хубаво отборите да са максимално от 5 човека. Изключително подходящо за семейно забавление.

Стартът е на  27 юни, събота, в 10:00ч. на гарата на малкото влакче, на Младежкия хълм. Продължителността е около 1-2 часа, в зависимост от това как се справяте. Играта няма състезателен характер, важното е да се забавлявате и е безплатна.

Задължителна регистрация, до 2 дни преди провеждането. Може да го направите със съобщение във фейсбук или на телефон 0889 561 626.