Зелени приемни за гражданите организира пловдивски районен кмет

  • от PlovdivTime
  • 10:03, 20.05.2020

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров стартира приемна на открито. Първата от тях ще се проведе утре – 20.05.2020 г., сряда, от 10.30 часа пред сградата на районното кметство на бул. „Освобождение” 63 в Пловдив с предварително записани граждани.

„Заради пандемията с коронавируса през месец март бяха преустановени приемните дни. През това време използвахме всички канали за комуникация от дистанция с жителите на района– телефон, социални мрежи, онлайн платформи. Нищо обаче не може да замени прекия контакт и срещите очи в очи”, коментира кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Той допълни, че има казуси, които изискват директна комуникация и чиито решения не търпят отлагане. „Зелените” приемни ще се провеждат при спазване на социална дистанция и на всички предписани мерки срещу COVID-19.

Телефонът за записване за приемните дни е 032 68 27 27.

Kоментари

коментар
Валентина
00:31, 22.05.2020
Отговор

"Нищо обаче не може да замени прекия контакт и срещите очи в очи”, коментира кметът на „Тракия” Костадин Димитров... Селянчето от Белащица сега ще прави седянки пред Общината. Обаче когато го хванат, че краде най-нагло, се крие като плъх. ОСТАВКА!