Виц дуелите се завръщат в Пловдив с пълна сила и много смях

  • от PlovdivTime
  • 16:31, 30.04.2021

На 30 април точно в 20:00ч, в Пловдив ще се проведе, нещо изключително, а именно Виц Дуели. Мястото е Vintage Hause , а компанията ще бъде порядъчно почерпена с хумор, затова моля бъдете чевръсти и направете своите резервации на телефон 089 780 7073, защото МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Голямото завръщане след една година карантина!

Какво ти се прави петък вечер? Искаш ли да спечелиш каса бира? Мислиш ли, че си Душата на Компанията? Мъжете или жените – кои са по-добрите разказвачи на вицове?

Все въпроси, на които ще намерим отговор, на първия по рода си ВИЦ-БАТЪЛ!

Каним те да се включиш в популярната форма 1 vs 1. Разбира се, квалитетното ни и безпристрастно жури ще реши кой е майсторът на вица и кой ще грабне първата ни награда – “Душата на Компанията“ + каса бира! За всеки участник ще има утешителна награда – по 1 студена бира! За всеки неучастник ще има гарантирана забава. Записването става със съобщение на страница ни или на място - 30 минути преди началото на събитието(но така може да няма вече места). Бъдете чевръсти, защото местата са ограничени.Първите 8 записали се влизат в надпреварата. Те ще разиграят помежду си познатата система на директните елиминации (уау, като на световно!) – четвъртфинали, полуфинал и ГОЛЯМ ФИНАЛ! Всеки ще има до 3 минути време, за да разкаже победен виц на микрофона!

Освен всичко, можете да ни изпратете свой авторски или пък любим виц (само внимавайте да не е стар) на [email protected].

Ще открием вечерта именно с най-добрия изпратен виц – изпратилият го ще може сам да го разкаже (и да си вземе бира на бара), а ако го е срам или го няма, някой измежду водещите ще се нагърби и ще започне батъл.

Няма да бъдат толерирани език на омразата и самоцелната циничност.

Врати:19:30

Начало: 20:30

Вход: 5 лв