Уличен уиски фест пренася магията на кехлибарената напитка в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 18:16, 06.09.2021

За трета поредна година в Пловдив започва Street Whisky Festival Kapana, който ще се проведе в дните от 24  до 26 септември в Пловдив на ул. "Константин Стоилов" 22. В най-приятния сезон за опознаване на уискито, магията му от цял свят ще бъде пренесена в сърцето на Пловдив, в специално изградени и осветени шатри. Мястото и форматът са вече добре познати и утвърдени, а участниците - вносителите на качествени напитки за България.

"Ще имате възможност да дегустирате разнообразни марки: уиски от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и други екзотични дестинации; висок клас ром и коняк; ръчен шоколад, ексклузивно разработен за тейстинги; специално приготвена прясна храна; много други наслади. Към всичко е добавено още:  професионалните насоки, които ще получите от представителите на щандовете;  възможност да присъствате на открит кратък мастърклас;  магазин, от който да закупите интересни бутилки на ексклузивни цени от вносител;  дегустационни уиски чаши;  приятна музика от сцена на живо;  много хубави емоции, които със сигурност ще запомните", канят организаторите.

Уиски приключението е както следва 24 септемри- от 18 до 23 ч., 25 септември - от 16 до 23 ч., и 26 септември - от 16 до 22 ч. Входът е свободен, при контролитан достъп.