„Уикенд в Пловдив“ очаква пловдивчани и туристи с богата програма отново през септември

  • от PlovdivTime
  • 13:43, 30.07.2021

Четвъртото издание на фестивал „Уикенд в Пловдив“ ще се проведе от 17 до 19 септември 2021 г. „УИКЕНД В ПЛОВДИВ” е туристическото събитие, което обединява бранша - хотели, заведения, търговски обекти, културни средища, както и множество културни мероприятия, които гостоприемно да предложат на посетителите атрактивни отстъпки и примамливи оферти.

„Уикенд в Пловдив” има за цел да направи град Пловдив атрактивна туристическа дестинация и да привлече повече туристи и посетители.

Събитието има мащабна рекламна кампания, което цели популяризиране на събитието и обектите с отстъпки, които се предлагат.

Тази година „Уикенд в Пловдив“ ще се проведе по време на седмицата с „Празници на Стария град“.

Това е изключителна възможност за посетителите да си подарят едно прекрасно изживяване, наслаждавайки се на уникални музейни експозиции и спектакли, както и непосредствено запознанство с хотелската и ресторантска база на града, различна от тази при обичайната им ваканция.

Музеи и галерии ще споделят своите богатства, а хотелите ще организират турове за желаещите да надникнат зад кулисите на хотелското обслужване. Жителите и гостите на града могат да се възползват от допълнителните услуги на всеки един участник в събитието – Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали, ресторанти и други, както и да получат промоционални карти или ваучери. Входът за посетители е свободен. Всеки попълнил анкетна карта участва в томбола с награди.

Дефиле „Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие и повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив.

Kоментари

коментар
Магдалина Рудова
17:36, 30.07.2021
Отговор

В очакване съм...Ще бъде празник за пловдивчани и гости