Sonique: Елате на площада в Пловдив да се забавляваме

  • от PlovdivTime
  • 20:03, 31.12.2023
Часове преди да излезе на новогодишната сцена в центъра на Пловдив носителката на наградата БРИТ и множество световни музикални призове Sonique се срещна с кмета на града Костадин Димитров и заместник-кмета по култура, археология и туризъм Пламен Панов.

„Винаги съм била посрещана топло в България. За пръв път съм в Пловдив и се радвам, че ще споделя с вас новогодишната нощ. Елате на площада да се забавляваме заедно!“, заяви британската поп звезда. Тя сподели първите си впечатления от града и неговата неповторима атмосфера.

Кметът Костадин Димитров подчерта, че Пловдив е най-старият жив град в Европа, Европейска столица на културата 2019, наситен със събития и паметници от различни епохи.

Тази вечер в първите минути на Новата 2024-а на сцената пред Община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“ ще се качи Соник, британски певец, музикант и диджей. В началото на новото хилядолетие тя превзема върховете на класациите с хитовете "It Feels So Good", "Sky", "I Put a Spell on You", "Alive" и "Can't Make Up My Mind" и печели наградата BRIT през 2001 г. за соло изпълнител.
Награди: MTV Europe Music Awards, NME Awards, Smash Hits Poll Winners Party, The Record of the Year, BMI Pop Awards, Ivor Novello Awards, International Dance Music Awards, Brit Awards.