Снимат сериала „Съни бийч” в Епископската базилика, затварят булеварда

  • от PlovdivTime
  • 15:59, 11.06.2021

Снимки на хитовия сериал „Съни Бийч” ще затворят Епископската базилика в неделя след  16 ч.  Още от ранни зори – от 8 до 20 ч., заради работата на снимачния екип, ще бъде ограничено движението и по бул. „Княгиня Мария-Луиза”.

„Ограничението обхваща само дясната лента на северното платно от булеварда в отсечката от ул. „Петко Д. Петков“ да автобусната спирка в началото на подлеза под Централна поща”, предупреждават от общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта”.

Освен част от действието в поредицата, което ще бъде заснето на 13 юни, екипът се завръща под тепетата отново и през август, когато предстои да бъдат заснети красиви общи кадри от Главната и най-знаковите места в града.

Инициативата Пловдив да влезе в един от най-хитовите сериали на bTV e на отдел „Туризъм” на Общината.

Сюжетът на „Съни Бийч” пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации в цяла Европа – морския курорт Слънчев бряг. Висококачествената продукция повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.

Главните роли изпълняват Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Иво Аръков, Евелин Костова, Лидия Инджова, Боряна Братоева и др.