Сигнал: Предлагат съмнителни карти с отстъпки за спектакли на Операта

  • от PlovdivTime
  • 19:54, 18.01.2023

Сигнал за предлагане на съмнителни карти с отстъпки за спектаклите на Държавна опера-Пловдив подаде наша читателка. Тя разказа, че момиче и момче са звъняли в апартаменти и са влизали в офиси в сградата, където живее. По думите ѝ младите хора били добре възпитани, изразявали се много мило.

"Молбата ми е, ако имате възможност да проверите и вие дали има вероятност това да е някаква измама, за да сигнализирате преди много хора да се опарят от нея, както се случи преди два месеца в София с театър “Възраждане”. Потърсих информация от дирекцията на Операта, както и от касата в Дома на културата "Борис Христов" и оттам ми казаха, че няма такива карти. Ако тези карти са истински, а на касата не знаят за тях, как ще направят отстъпката, която се полага", обърна се към екипа ни тя.

Репортерска проверка установи, че Държавна опера-Пловдив предлага карта за отстъпки. Хартиеният носител на "Премиера+" е с визия, посветена на 70-годишнината на музикалната институция. Стойността ѝ е 30 лева, срещу които меломаните получават 5 лв. отстъпка за по два билета за пет събития - концерти и спектакли, на Операта в Дома на културата "Борис Христов". Отстъпка от 50 процента има и за по два билета за пет спектакъла от програмата на фестивала Opera Open.  

"Това е визията на единствената официална карта, с която публиката ни може да ползва отстъпки", уточниха от екипа на Операта и предоставиха снимки.

Kоментари

коментар
Стефани
13:27, 19.01.2023
Отговор

Аз също многократно съм се възползвала от картите за отстъпка на тази фирма, изключително коректни, усмихнати, млади хора! Посочените отстъпки винаги отговарят на действителността!

коментар
Марго
13:26, 19.01.2023
Отговор

Закупвала съм карти преди от младежите и пак бих закупила! Няма никаква измама, отстъпките са валидни!!

коментар
Калина
12:57, 19.01.2023
Отговор

Няма нищо нередно с картите. Купих си такава и я използвах. Много коректни млади хора, възползвайте се от отстъпките!!

коментар
Станислав
11:32, 19.01.2023
Отговор

Ние си закупихме и ползвахме такава карта може би от същите младежи и бяха много учтиви, дори за похвала.

коментар
Наташа
11:22, 19.01.2023
Отговор

Що за безмислена статия? Дори няма открито нарушение. Коя баба се чуди по цял ден с кой да се занимава и що за некомпетентни касиерки има на тези каси, работата им е единствено да продават билети и да знаят какви отстъпки могат да дават и те не могат с това да се справят.