Шеф Кустев приготви шедьоври за специална вечеря в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 17:51, 31.01.2024

Десетки гости се събраха на специална вечеря в най-новия хотел в Пловдив. Местата за събитието бяха резервирани на 100% дни преди него. 

Ресторант “il Monte” представи на пловдивчани едно изключително кулинарно преживяване с гост готвач шеф Илиян Кустев. Създателят на кулинарни шефьоври приготви невероятни деликатеси за специална вечеря в изискания италиански ресторант в хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center.

Посетителите се насладиха на превъзходен Амюз Буш от картоф с базил, чили и скаморца. Свежа салата, невероятно предястие и кулинарен шедьовър за основно, който предизвика истински пир за сетивата на гостите на “il Monte”.

За финал бе поднесен неустоим десерт с бисквитена топка, маскарпоне, мисо и шоколад.

„Много се радвам, че съм в Пловдив. Това е един супер готин град. Не очаквах да има толкова много хора на тази вечеря, а се напълни, което е истинско удоволствие. Това е един страхотен ресторант. Кухнята е страхотна - когато имаш всичко необходимо, работиш с удоволствие и влагаш любовта в храната, тогава се получава истински качественият продукт”, сподели Шеф Кустев.

Той подчерта, че е изненадан от отличната материална база в кухнята на ресторанта. 

Още вижте във видеото: 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от IL MONTE Bar & Restaurant (@il.monte.trattoria)

 

Шеф Кустев добави, че менюто за вечерта умишлено е подбрано от неговата книга, за да могат пловдивчани и гости на града да видят от първо лице как изглежда на живо една рецепта от книга.

„На домакините пожелавам да бъдат все толкова добри и все по-усмихнати- гответе със страст”, каза още той.

Ресторант “il Monte” в хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center предлага превъзходна италианска кухня, неустоими антипасти, приготвени с изцяло италиански продукти, уютна и модерна обстановка и обслужване от висок клас.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от IL MONTE Bar & Restaurant (@il.monte.trattoria)

 

Пиците се приготвят в специална двуетажна фурна, развиваща висока температура, така че да можете да се опитате най-хрупкавите и тънки пици в града под тепетата. Специалните брашна, занаятчийските сирена, колбасите от говеждо месо и зехтина са доставени директно от Италия.

Резервации за ресторанта се приемат на телефонен номер: 088 368 84 05