Психоложката Диана Таскова, която разпали Община Пловдив, с молба за напускане

  • от PlovdivTime
  • 13:43, 21.08.2020

Психоложката Диана Таскова, която бе назначена на граждански договор, в Община Пловдив е подала молба за прекратяването му. Зам.-кметът Анести Тимчев заяви, че тя е депозирала искането тази сутрин, заедно с мотиви към него.По думите му тя била огорчена, че хора, които не я познават и не знаят нейните професионални възможности, дават оценки за нея.

От пресцентъра на Община Пловдив заявиха, че скоро ще пратят информация заедно с мотивите й за прекратяването на договора й.

Припомняме, че преди няколко дни в пловдивските медии бе разпространен сигнал, според който психологът Диана Таскова е била назначена на граждански договор от 1 май 2020 г. до края на годината, като възнаграждението е 1 776 лева.

Според подателя на сигнала Алекс Апостолова,  въпросният психолог не е извършил нито едно от вменените задължения и дейности и това може да се види от отчетите на лицето и като се направят насрещни проверки.  Служители на дирекция "Социални дейности" към общината са категорични, че не познават Таскова и никога не ся я виждали или чували. "За 3 месеца трябваше все с някой от експертите или колегите психолози да влезе в контакт" , коментират те.