Премиум сграда на Гребния канал е сред най- атрактивните възможности за хора с висок стандарт на живот

  • от PlovdivTime
  • 16:34, 03.08.2020

Бутиков жилищен комплекс с изглед към Гребния канал и Родопите е една от най- атрактивните възможности за покупка на жилище или инвестиция в момента на пазара. Премиум проектът предлага избор на хора с високи изисквания към стандарта на живот. Ако сте съгласни, че локацията определя непреходната стойност на един имот, то Regatta Park West е вашето място.

Regatta Park West се намира на продължението на бул. „Шести септември”, на броени метри от най – голямото водно съоръжение под тепетата – Гребния канал.

Разположен на площ от 4 декара в най- зелената част на града, като комплексът се състои от 3 жилищни секции, като най- високата е 5 етажа. Бутиковата сграда е проектирана от арх. Радко Тодоров. Та е енергоефективна, с луксозни общи части, а фасадата е с елегантна и изчистена визия. 

Двор вместо тераса?  Защо не. Моделът, изключително разпространен в Западна Европа и Америка, вече си проправя път и в България. Regatta Park West   е първият жилищен комплекс в Пловдив, чиито обитатели ще имат  собствен двор. Лично пространство от 15 до 58 квадрата пред апартамента си, оградено с жив плет, ще притежава всеки  от собствениците на апартамент на партерен етаж в бутиковия жилищен комплекс. 

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп  и камери във  вътрешните части и периферията на комплекса.

 Regatta Park West  ще разполага с достатъчно голямо подземно и открито паркиране в допълнение към подземните складови помещения.

Цената на квадрат започва от 800 евро, но от нея ще могат да се възползват само клиентите, които си изберат имот преди Акт 14.

Проектът вече спечели първата си награда, като получи приза за  Най- атрактивна локация в конкурса за инвестиции в жилищни имоти „REI “ 2019, организиран от „Строителство Имоти“.

Купувачите, които  се интересуват, могат да се обадят на екипа за продажби, където ще получат информация и професионална консултация за покупката на жилище. Те могат да се свържат с компанията тел. на 088 888 856 или да посетят сайтът www.platinumburo.com или фейсбук страницата на комплекса https://www.facebook.com/RegattaParkWest/.