Представиха нови кулинарни изкушения в италиански ресторант в сърцето на Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 21:56, 19.10.2024

Представиха най-новите кулинарни изкушения в сърцето на Пловдив – обновеното меню на ресторант Il Monte в хотел DoubleTree by Hilton. Съчетавайки традициите на автентичната италианска кухня с модерен почерк, новото меню обещава да отведе вашите сетива на пътешествие до Италия.

Новото меню предлага богата селекция от италиански пасти, приготвени с автентични съставки, които ще удовлетворят всеки любител на италианската кухня. Сред акцентите в менюто са класически ястия. Част от новите предложения са ризото с ягоди и горгонзола, талиатели с пикантно месо, профитероли и други невероятни за небцето изкушения.

С превъзходните деликатеси ни запознава Шеф Ива Роспи- звездният член на екипа на хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center и италиански ресторант Il Monte. Тя е с 30-годишна успешна кариера в Италия, Русия, Щатите, Сингапур, Швейцария, Франция, Австрия и Дубай и шеф готвач, работил над 15 години за италианското кралско семейство. С нейния невероятен опит, страст и познания, тя споделя тайните на автентичната италианска кухня с пловдивчани. Кулинарната история на бившия кралски готвач Ива Роспи е толкова ароматна, колкото класическите италиански ястия, които ще поднася в ресторанта.

Шеф-готвачът на италианското кралско семейство оглавява кухнята в пловдивски ресторант

В новото меню има и разкошни десерти, които се топят в устата. Вкусното преживяване в Il Monte не би било пълно без да опитате и някои от тях.

Ресторант Il Monte не е само място за хапване, а място, където всяка вечеря се превръща в истинско кулинарно приключение. Независимо дали празнувате специален повод, или просто искате да се насладите на качествена храна в уютна обстановка, Il Monte ще ви предложи изключителна атмосфера, съчетана с професионално обслужване.

Посетете ресторант Il Monte в DoubleTree by Hilton, за да опитате новото меню и да откриете автентичния вкус на Италия в сърцето на Пловдив. Не пропускайте възможността да се насладите на тази кулинарна симфония от пасти и десерти, създадена специално за вас.

Ето и част от новите изкушаващи предложения:

Kоментари

коментар
Володя
23:51, 15.05.2018
Отговор

Ако авторът беше попрочел малко или попитал, щеше да знае, че оперативната далечина на действие на съветските самолети към юни 1941 НЕ ПОЗВОЛЯВА нанасяне на удари по българска територия. [Не, че Царска Русия, СССР и сега - Русия са се отнасяли добронамерено към България, но написаното по-горе е глупост.]

коментар
Christo
17:29, 18.06.2018

Володя, зачем несете такую чепуху? Кто вам за ето платил? Скажите, не могут ли советские бомбардировщики взлететь с територии Молдовьi, которая в то время бьiла окупированной советской армии и нанести удар по Болгарии? Лучше скажите какая бьiла дальност советских бомбардировщиков в то время чтоб не достичь Болгарию из Молдовьi??

коментар
Неволодя
21:05, 22.06.2018

Володя-ти си голям авиоспециалист-за ПЕ 2 и ПЕ 8-чувал ли си,а за АНТ 40-полет до Лондон-писано е по тази тема,ама какво да ви се сърди човек-според вас и руски войски не са ни нападнали от две страни през 1916 и 1917 г.Ноо така сме ги били,че страха явно ги е държал и през 40 те години,та само с подли атаки и диверсионна дейност са успяли да вземат законна власт-повтарям -а не като след 1945 година-узутпирана със страх и лъжи.А фактите в статията са изцяло верни-няма защо да се ерчите-мисля,че вече ще ги включат и в учебниците-поне е задължително.

коментар
Георгиев
17:10, 23.06.2018

Основни бомбардировачи по това време са били самолетите Ил-4, с височина на полета до 9700 метра и дължина до 3300 км. На въоръжение са били и Ер-2, с височина на полета до 7700 м. и дължина на полета до 5000 км; Пе-8, с височина до 7800 м. и дължина на полета до 5400км

коментар
Ана
04:26, 14.05.2018
Отговор

Сложете съветски самолети от онова време. Неграмотност или подигравка със грамотните ? Само питам. Не ни стигат другите жълтинки в държавата, а и това. Има деца, които ви четат.. На какво ги учите ?

коментар
пламен пъчев
16:05, 31.03.2018
Отговор

като виден историк искам да подпомогна двамата пловдивски адвокати, че всъщност през 1935 година ескадрила български самолети успешно бомбардира москва и няколко снаряда падат върху мавзолея на ленин. после идват работници, поправят щетите, но сталин заповядва да ги набият на кол на марсово поле, а отрязаните им уши изпраща за назидание на уинстън чърчил. това е една дълго пазена тайна за славата на нашите летци

коментар
Людмил Трифонов
15:05, 04.01.2018
Отговор

Ако не го пуснете, ще го пусна в Интернет из Всички сайтове!