Посланикът на Италия преряза лентата на нова база в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 21:45, 26.09.2022

Новата национална база на козметична компания Christian of Roma отвори официално в Пловдив. Лентата на логистичния център прерязаха лично посланикът на Република Италия в България Н. Пр. Джузепина Дзара и собственикът на Christian of Roma Елена Кристиано.

Зрелищна заря и мажаротнен състав от Велинград посрещнаха гостите на събитието. Новата национална база ще обслужва филиалите на компанията в страната, които захранват над 10000 фризьорски салона у нас с продукти на брандовете Alfaparf Milano, BES, L’ANZA, Cotril, OWAY и др.

Преди дни Christian of Roma стана и ексклузивен вносител и дистрибутор за България на най-търсената марка в света - MOUNIR - името, което само говори за себе си.

Това не е само марка, а начин на живот, изкуство и изживяване. Те са дело на ливански стилист, чиято работа всеки фризьор познава.

“В навечерието на 30 години Christian of Roma в България ние празнуваме откриването на нов национален център в Пловдив, внедряването на два нови бранда COTRIL и Mounir, откриването на нова  Академия за обучение на фризьори в Благоевград. Благодаря за доверието скъпи партньори, колеги, приятели!”, заяви Елена Кристиано.

На събитието присъстваха почетният консул на Италия у нас Джузепе де Франческо и председателят на Confindustria Bulgaria Роберто Санторели.