Почина известният пловдивски предприемач Стоян Сариев

  • от PlovdivTime
  • 13:46, 28.07.2020

Почина известният пловдивският предприемач Стоян Сариев. В продължение на няколко седмици той бе в интензивно отделение , след усложнения причинени от коронавирусна инфекция. Миналата нощ обаче състоянието му се е влошило и той е издъхнал. 

 Днес с децата ми загубихме нашия прекрасен съпруг и баща СТОЯН. Почивай в мир, СТОЯНЕ ! Винаги ще бъдеш в нас и ще те носим в себе си усмихнат, успешен и толкова обичащ ни. Имахме прекрасен живот , любовта ни надхвърля границите на този свят и знам, че един ден пак ще бъдем заедно, написа съпругата му Ани Сариева. 

Собственикът на една от най- старите строителни фирми в града "Стоян строй" е страдал от диабет. 67-годишният пловдивчанин е основател и на частна езикова гимназия.  

Днес загубихме един голям радетел и дарител, който живееше с и обичаше тениса на маса. Лично той със съпругата си ни посрещнаха много радушно и приятелски при първото ни участие на "Млад Олимпиец". Почивай в мир, господин Стоян Сариев. Искрени съболезнования на семейството и близките".

Екипът на PlovdivTime изказва съболезнования на семейството на Сариев.