Пловдивски художници и спортисти в дарителска кампания за децата на загинали полицаи

  • от PlovdivTime
  • 20:18, 05.12.2016

Известни пловдивски артисти и спортисти дариха свои вещи за благотворителната вечер „С обич за децата, в памет на бащите герои”. Благотворителното събитие се организирана в подкрепа на децата на загиналите и пострадали служители на МВР в Пловдив. Полицейският синдикат СФС МВР подготвя вечерта, която ще се проведе под патронажа на Областния управител на Пловдив Здравко Димитров и директорът на полицията ст. комисар Христо Разсолков.  

Благотворителният форум ще се проведе на 7 декември от 18 часа във фоайето на Областната администрация. За каузата вещи с автограф са дарили тенисистката Цвети Пиронкова и олимпиецът Йордан Йовчев. Феновете на футболните и волейболните ни отбори също ще могат да наддават за вещите на любимите си спортисти. 

Със свои картини в благотворителната инициатива участват и художниците  Атанас Хранов, Вълчан Петров, Моника Роменска, Матей Матеев,Снежана Фурнаджиева, Лили Кючукова, Илия Желев, Цветана Пеева-Видева, Ралица Стайкова, Вихра Григорова,  Васил Стоев,  Ненко Чанев,  Димитър Рашков и Димитър Добрев. Здравният мениджър д-р Невен Енчев предоставя монета с лика на Свети Архангел Михаил, която също ще бъде продадена с благотворителна цел.

По време на събитието също ще се набират дарения за останалите без бащи деца. Големите пловдивски компании също вече се включват активно в милосърдната акция. Кампанията ще окаже помощ на 16 деца. 

СФС МВР разполага със специално разкрита банкова сметка, средствата от която се използват само и единствено за подпомагане на децата на загиналите и пострадали служители в МВР. 

Банковата сметка e BG60UBBS80021029636330 при Обединена българска банка.

Ваучери на стойност 20 лева, с които пловдивчани могат да подкрепят каузата, могат да бъдат закупени от офиса на СФС МВР - Пловдив и на тел. 032/605 511, 032/605 567.

PlovdivTime.bg и TrafficNews.bg  са медийни партньори на инициативата.