Пловдив се представя на туристическото изложение TTRVirtual 2021

  • от PlovdivTime
  • 16:59, 18.02.2021
Пловдив се представя като туристическа дестинация във виртуалния формат на Румънското туристическо изложение (#TTRVirtual2021). Пролетното издание на най-голямото туристическо изложение в северната ни съседка се провежда в периода 18-21 февруари на специално създадена за целта онлайн платформа.
 
Форматът #TTRVirtual2021 е с продължителност от 10 до 18 часа във всеки от четирите дни, в които позволява достъп на потребители от целия свят, пренасяйки преживяването от изложбения център ROMEXPO в цифрова среда.

Пловдив участва с персонализиран виртуален щанд, в рамките на който сърфирайки посетителите могат да получат информация за културно-историческото наследство на града и възможностите му за съчетаване със специализирани форми на туризъм - винен, гурме и др.

Представена е и нова туристическа карта на Пловдив, която е уникална за страната, с отбелязани основни пътни артерии, едни от най-важните туристически и културни обекти в града, места за настаняване, заведения за хранене и развлечения, природни забележителности, спирки на градския транспорт и номерата на автобусите и др.

44-то издание на изложението е отлична възможност за представяне, дори във виртуална форма, на най-интересните туристически предложения и атракции от туристически дестинации, туристически асоциации, туроператори, турагенти и доставчици на туристически услуги, създаване на партньорски контакти и участие в събития.