„Пълнолудие: Отложен живот“ с Кръстю Лафазанов гостува на лятно кино “Орфей“ премиерно

  • от PlovdivTime
  • 17:49, 24.07.2020

На 20 август 2020 г., от 20:30 ч. в Лятно кино „Орфей", заедно с Елена Начева и Кръстю Лафазанови ще отбележим 30 години от създаването на техния лафамилен Театър.

Театър ЕЛА представя за първи път в град Пловдив премиерното си заглавие ПЪЛНОЛУДИЕ ОТЛОЖЕН ЖИВОТ, моноспектакъл на Кръстю Лафазанов, сценарий и постановка Елена Начева.

Кръстю Лафазанов като КОМИКадзе взривява идиотските ни страхове в този спектакъл-спасение от ковИдиотилия се делник. Смехотерапия за всеки с всички включени екстри или как да разсмеем сфинкс! Актьорът разкрива своето житие-битие чрез любими образи от лафторските спектакли на лафамилния Театър ЕЛА.

До среща, приятели на смеха, до среща на Лятната сцена в Лятно кино Орфей! Пазете билетите си, те са вашите смехополици за пуснати за наша сметка застраховки „гражданска безотговорност при предозиране на смеха“ и „групова рискова срещу задавяне от смях“. Осмелете се да дойдете при нас и да си подарите лечебен смехосеанс от 90 минути с ДДС (Допълнителната Доза Смях), призовават организаторите - ИМИДЖ КОНСУЛТ и Лятно кино Орфей.

Билетите на касата на „Маскарт" в Дом на културата. За контакт - 0887 810 111