Нов фирмен магазин отвори врати в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 19:35, 27.01.2020

Козметична компания „Розаимпекс“ ООД днес откри своя нов фирмен магазин в Пловдив. Той се намира срещу сградата на Общината, на ул. „Патриарх Евтимий“ № 1 и e първият фирмен търговски обект на компанията у нас.

В центъра са традицията и качеството на предлаганите продукти, а първите клиенти, посетили новия магазин ще получат невероятни подаръци.

Откриването на обекта е още едно стъпало към реализацията на стратегията на компанията за по-голямо присъствие на българския пазар. 

В новия магазин на "Розаимпекс" ще се предлага максимално богат избор от козметичните продукти  на марката - боя за коса, кремове за лице, ръце и тяло, специална козметика за мъже и СПА продукти на най-конкурентни цени.

Кoзметична компания „Розаимпекс“ ООД е основана през 1991 година като първата частна компания в България производител на козметика. Тя търпи успешно развитие вече 29 години и е пример за експертна грижа за косата и тялото.

"Розаимпекс" произвежда продукти под търговски марки, които са добре познати на клиeнтите в повече от 30 държави по света.

Към настоящия момент портфолиото на фирмата включва повече от 300 продукта. Компанията се радва на десетки отличия от различни събития, част, от които са 
Медали от Сцена на кръстопът, Медал от Балкани без граница, Медал от Община Пловдив - Древен и вечен, Медал и грамота 120 г. Съединение на България, Медал Папа Йоан Павел ІІ, Орден Петър І Велики - 2007 г. за принос в развитието на българо-руските отношения и „Най-успешен бизнес” присъден от oрганизаторите на Италианския фестивал на красотата – октомври 2008 г.

Спонсорирана публикация.