“Нощ на Ангелите“ подкрепя благородни каузи с двудневен фест в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 17:34, 21.08.2023
Благотворителният фестивал "Нощ на Ангелите" ще се проведе 16 и 17 септември от 10 до 21 часа в Plovdiv Stage Park на Младежкия хълм.
 
"Подготвили сме за вас нещо наистина необикновено. Освен че почти всички заведения в града отново ще дарят част оборота си за благородна кауза в деня на вярата, надеждата и любовта -17 септември, ние ще се погрижим през целия уикенд да правим добро заедно, докато се забавляваме на първия по рода си изцяло благотворителен двудневен фестивал", канят организаторите.
 
Зад проекта стоят група ентусиасти, обединени от една обща цел – да подкрепят, правят и разпространяват добротворчество.
 
През 2023-а "Нощ на Ангелите" за първи път ще се осъществи и под формата на фестивал и за първи път събитието ще бъде с такива мащаби и ще се проведе на едно специално място - Plovdiv Stage Park.
 
И в двата дни на фестивала ще има благотворителен базар с участието на над 20 автори и производители и много детски работилници (изработка на бижута, сапуни, свещи, рисуване, оцветяване на керамични фигурки, кулинарна работилница).
Освен базара и работилниците ще има музика, спорт и забавления.
 
"Фестивалът е изцяло с благотворителна цел, достъпът до него е свободен и няма входна такса или билети. Ние от "Нощ на Ангелите" ще имаме щанд с наши артикули, който е изцяло благотворителен. Освен това по време на събитията ще има кутии, в които също ще имате възможност да подкрепите каузите ни чрез директно дарение, а всички участници в базара, както и обектите за хранене и напитки също ще дарят голяма част от оборота си за нашата кауза", казват организаторите и канят пловдивчани и гостите на града на 16 и 17 септември на Младежкия хълм.
 
ПРОГРАМАТА
 
16 СЕПТЕМВРИ

11-14 ч. - Игри за малки и големи с аниматори от парти агенция "Слон Балон"
12 ч. - Канго Джъмп демонстрация
14-17 ч. - Рисуване на лица
17-18 ч. - Комедийно с фокуси "Балони и магия" със Славена и Марио и детска дискотека и караоке
17 ч. - Кулинарна работилница "Направи си сам мъфини" с Шеф Калинин и подкрепата на ресторант "АмстердамЪ"
19-21 ч. - Stand up Comedy Night с Георги Кючуков и Здрава Каменова
21-23 ч. - Музикално бинго със Стефан Лозанов -Лозето
 
17 СЕПТЕМВРИ

10-12 ч. - Здрав дух в здраво тяло: Спорт на открито с групови тренировки по Пилатес с Кристина Маврова, Табата с Христо Карамфилов, съвети за здравословно хранене с Карамфилови спорт-Каролина и Христо Карамфилови - консултанти по спорт, здравословно хранене, и холистична медицина
12-13 ч. - Открита сцена на малките таланти с детска вокална група “Омайниче” и Балет “Ера”
17-18 ч. - Детско клоунадно представление 'Трите прасенца" с театър Hand и клоуна Кени - приключение за деца и възрастни с много смях и балони 
19-20 ч. - Любими български песни с група “Меломания”
20-21 ч. - Пиано бар под звездите с група “Soulmate”
21-22 ч. - Концерт на Тома Здравков