НБ “Иван Вазов“ организира куиз “Библиотеката“

  • от PlovdivTime
  • 13:59, 08.12.2023

НБ „Иван Вазов” се включва в модата за организиране на куизове с първо издание на 8 декември от 18 ч. Куиз „Библиотеката” ще се проведе в Конферентната зала, а домакините канят да проверим знанията си за различните видове изкуства - кино, музика, театър, живопис.

„Ще се забавляваме и с музикален сет, подбран от филмови саундтраци. Очакват ви разнообразни въпроси от света на изкуствата”, казват още организаторите.

В куиза могат да вземат участие 5 отбора до 8 души. Изисква се предварително записване чрез лично съобщение на страницата на Сектор "Изкуства" във Фейсбук или на [email protected]

„Местата за състезателите са ограничени. Записването за куиз "Библиотеката" продължава до тяхното изчерпване. Дори и да не участвате като състезател, можете да бъдете сред публиката на куиза. Само не подсказвайте”, казват още от екипа на библиотеката. 

Отборите ще бъдат вписани по имена в началото на куиза от куизмастъра. Състезанието се провежда в пет кръга с различни условия - твърдения (вярно / грешно), отворени въпроси, снимки, аудио въпроси, видео въпроси, въпроси с повишена трудност. Входът е свободен, а наградите са книги. Куизмастър е Цветан Бакърджиев.