Най-новият хотел в Пловдив подарява почивка в чужбина

  • от PlovdivTime
  • 20:03, 30.08.2023

Най-новият и модерен хотел в Пловдив Double Tree by Hilton Plovdiv Centerорганизира игра със страхотни награди по случай празника на Пловдив.

Условията за участие в играта са лесни, а подаръците – повече от впечатляващи.

В три поредни седмици, трима късметлии ще спечелят ваучер за двама с една нощувка и закуска в Double Tree by Hilton Plovdiv Center. Най-големият късметлия пък ще спечели уикенд за двама в хотел Hilton Warsaw в Полша.

За да участвате в играта е необходимo да харесате страницата на doubletreebyhiltonplovdiv във Facebook или Instagram, както и с коментар под поста на играта да тагнете приятел, с когото бихте споделили наградата си.

Играта на Double Tree by Hilton Plovdiv Center ще продължи в периода от 28 август до 25 септември 2023 година. Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 17:00 часа във фейсбук страницата на Double Tree by Hilton Plovdiv Center.

Дните на теглене на седмичните награди са на  4, 11 и 18 септември, като победителят за голямата награда ще бъде обявен на 25 септември.

Само участниците, които са изпълнили всички условия, ще бъдат включени в тегленето на наградите.

Използването на ваучерите за Double Tree by Hilton Plovdiv Center ще бъде според заетостта на хотела. Ваучерите важат за периода от 1 ноември 2023 г. до 1 март 2024 г. (с изключение на новогодишните празници - 31.12.23 г. и 1.01.24 г.) Използването на ваучера за Hilton Warsaw важи пък до 31 декември.

За да е валидна регистрацията за участие, тя трябва да е извършена в периода на провеждане на играта, а организаторът си запазва правото да преустанови играта или да внесе корекции по всяко време, посочват от хотела.

Първите сауна и парна баня със система за постоянна циркулация на чист и свеж въздух без загуба на топлина се намират в най-новия уелнес център в града. Те са разположени в уелнес център еforea в хотел Double Tree by Hilton Plovdiv CenterСвежият въздух намалява стреса и напрежението, а топлината и парата от парната баня помагат на тялото да се релаксира, като стимулират освобождаването на ендорфини - естествени "хормони на щастието".

В уелнес център eforea ще откриете и VIP стая за масаж със самостоятелна сауна и парна баня, две релакс зони и денонощен фитнес. Включено е богато меню от различни видове терапии за лице и тяло, сред които са процедурите от Essential Journey, Escape Journey и Man Journey.

Денонощният фитнес, който е изцяло оборудван от Technogym, се състои от силови и кардио уреди, както и аксесоари за функционална тренировка  и стречинг. С помощта на уредите посетителите могат да влязат във форма, да отслабнат, да се тонизират, да изградят мускули и да останат млади.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center се намира в сърцето на Пловдив, точно до портата на Стария град и с изглед към църквата Света Петка. Със 162 стаи, оборудвани с най-модерните удобства, четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, два луксозни ресторанта и 411 кв.м общо пространство за събития в DoubleTree by Hilton Plovdiv Center всеки гост ще се почувства специален.

Предвид централното си местоположение гостите на хотела могат лесно да стигнат до всички забележителности на града и да се насладят на почивка, обогатена с цветни екскурзии и изкушения за сетивата.

Античният театър е само на 450 метра от хотела; Римският стадион е на 800 метра и Стария град - на 300 метра. Центърът на Пловдив е в рамките на по-малко от 600 метра, Епископската базилика в рамките на 300 метра, а Градската художествена галерия е на 750 метра разстояние.

В хотела има още четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, бална зала с капацитет до 220 души, подземен паркинг с капацитет до 50 автомобила.

Повечето от стаите за гости в хотела са с красива гледка към Стария град или църквата "Света Петка". Всички тези стаи разполагат със спалня с много голямо двойно легло или 2 отделни легла, душ кабина и модерни огледала против замъгляване за максимален комфорт.

Делукс стаите са с модерен дизайн с две двойни легла, 55-инчов телевизор с плосък екран и кът за сядане. Банята е с вана и душ, отново с невероятна гледка към църквата "Света Петка".

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е впечатляващо място за престижни корпоративни събития, семинари, конференции и големи събития. Залите отговарят на голямо разнообразие от нужди, а опитният екип е готов да помогне плановете на компаниите да станат реалност.

Хотелът разполага с опитен екип за организиране на събития, пълно обслужване кетъринг и конгресни услуги, както и вътрешна аудиовизуална поддръжка, включително видео конференции.

Най-голямата конферентна зала е Евмолпия, която е с капацитет до 220 души.

DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton е бързо развиващо се, глобално портфолио от над 635 хотела с повече от 144 700 стаи в 51 страни. Повече от 50 години DoubleTree by Hilton продължава да бъде символ на комфорт за пътуващите по бизнес и отдих по целия свят, от посрещането на гостите със запазената марка топла бисквитка с шоколадов чип DoubleTree, до обслужване на местната общност. DoubleTree by Hilton предлага съвременни помещения за настаняване и удобства, включително уникални преживявания с храни и напитки, най-съвременни фитнес предложения и пространства за срещи и събития. Изживейте положителен престой в DoubleTree by Hilton, като резервирате в doubletree.com или чрез водещото в индустрията приложение Hilton Honors. Членовете  на Hilton Honors, които резервират директно чрез предпочитаните канали на Hilton, имат достъп до незабавни ползи. Научете повече за DoubleTree by Hilton в newsroom.hilton.com/doubletree и следвайте марката  във FacebookTwitter и Instagram.

Hilton

Hilton (NYSE: HLT) е водеща световна компания за хотелиерство с портфолио от 18 марки от световна класа, включваща близо 6900 имота и близо 1,1 милиона стаи, в 122 страни и територии. Посветена на изпълнението на основополагащата си визия, за да запълни земята със светлината и топлината на гостоприемството, Hilton е посрещнал повече от 3 милиарда гости в своята повече от 100-годишна история, спечелил е топ място в списъка на Fortune  за 100 най-добри компании за работа и е признат за глобален лидер на Индексите за устойчивост на Dow Jones в продължение на пет последователни години. Hilton въведе няколко водещи в бранша подобрения в технологиите, за да подобри изживяването на гостите, включително Digital Key Share, автоматизираните безплатно настройки на стаите и възможността за резервиране на потвърдени свързващи стаи. Чрез всепризнатата програма за лоялност на гости Hilton Honors близо 133 милиона членове, които резервират директно с Hilton, могат да печелят Точки за хотелски престои и опит, които парите не могат да купят. С безплатното приложение Hilton Honors гостите могат да резервират престоя си, да изберат стаята си, да се настанят, да отключат вратата си с цифров ключ и да излязат, всичко това от смартфона им.

Посетете newsroom.hilton.com за повече информация и се свържете с Hilton във FacebookTwitterLinkedInInstagram и YouTube.