Тридневен “Уикенд в Пловдив“ започва през септември с много изненади

  • от PlovdivTime
  • 12:28, 16.08.2021

Предстои най-дългият до сега, тридневен "Уикенд в Пловдив" - на 17,18 и 19, септември 2021. Четвъртото издание на фестивала ще се проведе в разгара на туристическия сезон в града под тепетата. 

Туристическият бранш в града се обединява за да предостави на гостите си най-добрите оферти и предложения за престоя в града по време на най-дългоочаквания Уикенд в Пловдив. Очакват Ви промоционални и безплатни предложения за: Настаняване в Пловдив; Заведения за хапване и пийване; Туристически забележителности; Активности за свободното време; Културни събития; Туристическа обиколка.

За да се възползвате от всички оферти, е необходимо да се сдобиете с фестивална гривна "Уикенд в Пловдив". Тя ще бъде Вашия пропуск за получаване на всички оферти в локациите част от фестивала.

Ето как може да се сдобиете с гривната:

На 17, 18 и 19 септември от 10:00 до 17:00 часа гривни ще откриете на презентационните щандове на фестивал “Уикенд в Пловдив” на главната улица в Пловдив - ул. „Княз Александър I Батенберг” до фонтана с копчетата, и на малката главна, ул. „Райко Даскалов” пред Халите. Редовните цени на гривните са: 1 брой гривна - 10 лв., 2 броя гривни - 16 лв., 3 броя гривни - 24 лв.

Очаквайте скоро информация как може да закупите "Уикенд гривните" на половин цена и то предварително.

Какво ще получите с гривната "Уикенд Пловдив": Достъп до получаване на всички отстъпки;Достъп до културни мероприятия;Достъп до безплатна туристическа обиколка в исторически център на Пловдив;Възможност за участие в игра - томбола с награди.

Резервирайте в календара си датите 17, 18 и 19 септември за посещение на "Уикенд в Пловдив". Обещаваме Ви, че ще се насладите на прекрасния ни град и на гостоприемните обекти, които очакват своите гости с нетърпение.

Древен, вечен, културен и Европейски, той ще Ви очаква да го преоткриете в една нова светлина. Фестивалът се финансира от годишната програма за развитие на туризма на Община Пловдив за 2021 г. 

Организатори са Съвет по туризъм - Пловдив и Община Пловдив.