На базар “Капана“: Предлагат сапун, избичен с айлящина от майната си

  • от Мария Луцова
  • 09:41, 25.06.2022

„Сапун за пловдивчани, ръчно избичен с айлящина от майната си. Вий сте чисти, ний сме прости”. С такава закачка и персонално п

ослание посетителите на Капана фест могат да си закупят занаятчийско творение на базара над подлеза на ул. „Гладстон”. Уикендът е идеален повод на пловдивчани и гостите на града да се позабавляват във фестивалното пространство, което освен сергии на производители и щандове за напитки и храни, предлага и музикална програма.

 И докато мнозина търсят решение на загадката за ръчното бичене, други могат да се възползват от една неподозирана услуга – зона „Служител в обучение”, където бебоците могат да полегнат или поскачат, докато техните родители  се разходят във фестивалната зона. Около нея свободни артисти също показват танци и жонгьорски умения.

Пазарът по традиция предлага разнообразни стоки на контрастни цени и със сигурност, ако човек е тръгнал да пазарува, ще си купи. Има бижута от различни материали, тениски, чаши, козметика, аксесоари за коса, чанти, портмонета, папийонки и още много. Музикалната сцена също е повод за посещение – питие и малко танци никога не са излишни.

Ето каква ще е програмата там днес:
18 ч., Елен Кожухарова ELEN - DJ Set
20 ч.,  Bloodrush
21 ч., Clavexperience
22 ч.,  Kan Wakan