Мотошествието на рокерите в Пловдив започна

  • от PlovdivTime
  • 14:59, 23.12.2023

Рокерите от Пловдив се събраха за благотворителната инициатива „Отвори сърцето си, дари усмивка!”. Мото обиколката започна в 11 часа от бензиностанция „Газпром” на Кукленско шосе. С много шум те сложиха началото на благотворителната акция в града по тепетата. Някои от тях бяха облечени като Дядо Коледа.

За поредна година инициативата се провежда под наслова „Отвори сърцето си, дари усмивка!". С подаръци и лакомства рокерите ще зарадват децата от комплексите за социални услуги в града. За да има повече радост за малките, в мотошествието се включват приятели и приятелки.

„Ще посетим КСУ „Олга Скобелева“, КСУ "Св. св. Константин и Елена", КСУ „Княгиня Мария-Луиза“, КСУ "Майка Тереза", КСУ " Св. Петка", за да зарадваме децата с подаръци и лакомства от мотористите и техните приятели - преоблечени като Дядо Коледа, а дамите - като Снежанка”, казват организаторите PLD Riders.

Още в началото на декември всички подаръци са били осигурени, благодарение на всеки един, включил се в инициативата и осигурил желания дар за всяко дете.