Младен Маринов награди ст. комисар Йордан Рогачев, още редица полицаи в Пловдив удостоени за работата им

  • от PlovdivTime
  • 11:10, 05.07.2020

Служители на пловдивската дирекция на МВР получиха отличия за доказан висок професионализъм в служба на закона по случай 5 юли.

Директорът на ОДМВР Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев бе удостоен с почетен знак II степен от министър Младен Маринов Във връзка с професионалния празник на МВР – 5 юли с награди от министерството са : началникът на отдел „Охранителна полиция“ комисар Виктор Празов - отличен с „Почетен знак“ на МВР - І степен, началник отдел Криминална полиция комисар Георги Ташев- удостоен с Почетен знак“ на МВР - ІІ степен.

С „Почетен знак“ на МВР - ІІІ степен е награден инспектор Славчо Алексиев – главен разследващ полицай в отдел „Разследване“. Инспекторите от отдел „Икономическа полиция“ - Георги Моравенов, Димитър Ангелов, Данаил Илиев и Мирослав Колев са наградени с „Индивидуална парична награда“.

 За постигнати високи професионални резултати в своята дейност от заместник министър Стефан Балабанов с “Писмена похвала“ е отличен главен инспектор Пламен Арабски – началник на РУ – Хисаря. В чест на професионалния празник на служителите на МВР от главния секретар с „Писмена похвала“ са наградени 28 от служителите на областна дирекция. За постигнати трайни резултати, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения от директор и зам. директор на ОДМВР Пловдив с „Писмена похвала“ са общо 220 служители.