Митрополит Николай благослови кандидатите на „Браво, Пловдив“

  • от PlovdivTime
  • 14:29, 10.10.2023

Митрополит Николай благослови кандидатите на „Браво, Пловдив“ Негово високоопреосвещенство митрополит Николай прие рано тази сутрин кандидата за кмет на Пловдив Савина Петкова, заедно с кандидатите за районни кметове и част от кандидатите за общински съветници на сдружение „Браво, Пловдив“. Той проведе разговор с тях и ги благослови за здраве и успех в преизборната кампания.

Савина Петкова благодари на митрополит Николай за топлите думи и за проведения разговор. Владиката подари на всички библия, икона и книга, и отправи апел за честно управление и човечност в политиката.

Според Савина Петкова, време е кметът на Пловдив да бъде избран от пловдивчани. Тя припомни, че ще работи за удобен, безплатен, екологичен и редовен градски транспорт. Пловдив да бъде зелен, с чист въздух и социализирани паркове, с  река на брега, на която пловдивчани да се разхождат, спортуват и забавляват. Да бъде чист – с нова система за разделно сметосъбиране. Да се спре презастрояването. Да се съхрани хилядолетната история на града.

Кандидатите на „Браво, Пловдив” се явяват с регистрацията на Българска прогресивна линия и №36 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!