Майстори на народната песен с два концерта в Пловдив за малкия Ванко

  • от PlovdivTime
  • 16:39, 05.02.2020

В два концерта в Пловдив, гласовити изпълнители ще окажат своята подкрепа за малкия слънчев Ванко със Синдром на Даун, който е рожба на музикалното семейство Деси и Румен Моневи. 

От раждането си, той се бори с редица диагнози, които му пречат да расте и живее детството си нормално. Претърпял е няколко операции, една от които сърдечна. За да спре този кошмар, родителите му предприемат лечение в чужбина състоящо се от няколко операции, с надеждата да осигурят ‘’Нов живот за Ванко’’, далеч от болничното легло.

Много колеги от музикалния бранш няма да останат безучастни и ще пеят в ресторанти под тепетата, за да окажат своята подкрепа и да допринесат със средства за болното момченце. 

Първият благотворителен концерт ще се състои тази неделя (9 февруари), в Бирария Пловдив, к-с "Даикс". Участие в него ще вземат Христина Христова, Виолета Калинова, Щилиян, Орлин Памуков, Ерик, Владислава Христозова, Младен и Надя Малакови, орк. Траки, орк. Експрес бенд. Кувертът е на цена от 20 лева, 10 лв /консумация-меню и 10 лв/помощ за Ванко.

Следващото музикантско събиране ще бъде на 17 февруари от 19:00 часа в ресторант "Фемили", квартал Кършияка. 

В каузата "Нов живот за Ванко" със свои изпълнения ще се включат Таня Маринова, Ваня Вълкова, Митко Денев, Петър Войников, Вили и Деси, Наско Ментата и Злати, Орхан Мурад, Диди Бунтова, Наско Кателиев, Родопска песен, орк. Орфей и танцова формация Елика. 

Не пропускайте да станете част от благотворителното събитие, където не само ще помогнете, но и ще се насладите на великолепни изпълнители, ще се повеселите, ще хапнете и пийнете в приятна обстановка.

Всеки похарчен от вас лев, включително и чистата печалба от консумацията, ще бъде за слънчевия Ванко. 

Кувертът е на цена 30 лв и включва салата, вечеря и билет за концерта. 

За резервация 0878 860 426,
за по-подробна информация 0877 666 626

Всеки, който иска да помогне на Ванко, може да дари средства на:

BG98RZBB91551011658741
BIC: RZBBBGSF
Пловдив
Иван Руменов Монев
Ivan Rumenov Monev

https://bg.helpkarma.com/help/261579779219