Любо Киров представя новия си албум „Целуни ме“ на Античния театър през август

  • от PlovdivTime
  • 10:57, 09.04.2022

Любо Киров  ще направи лятно турне в страната, на което ще представи и новия си албум „Целуни ме“. Концертите ще бъдат едни от запомнящите се музикални събития на годината с атмосфера и преживяване, каквито може да създаде само Любо Киров.

В дългоочаквания нов албум са събрани 11 песни. „Целуни ме“, която се превърна вече в хит, дава заглавието и е под номер едно. Следват „Говоря ти сериозно“ и „Усеща се сила“, които Любо Киров изпълни за първи път на концерта си в „Арена Армеец“ през октомври миналата година и които веднага станаха любими на публиката.

Феновете ще чуят песента „Ако сме двама“, както и дуетите на Любо Киров с DARA „Вече няма как“ и с Поли Генова „Тръгни навреме“.

Любо Киров представя новия си албум „Целуни ме“ на Античния театър в Пловдив на 9 август 2022 г. от 19:00 ч.

„Целуни ме“ събира още превърналите се в хитове „Където няма време“ със Стенли, „Не бих могъл“ с Pavell & Venci Venc', „Мога“ с Михаела Маринова, „Приятели завинаги“ с Графа и Орлин Павлов.

Разбира се, феновете ще чуят и други любими песни на Любо Киров, превърнали се в хитове през годините. Любо Киров е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума.

Билети се продават в мрежата на Ивентим.