“Лято в Капана“ показва висяща фотоизложба „Пловдив за мечтатели“ на Георги Иванов

  • от PlovdivTime
  • 11:59, 12.07.2020

„Лято в Капана“ кани пловдивчани и гости на града на още любопитни събития с вход свободен. Организатор отново е „Библиотека за идеи и събития“. Инициативата се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2020 година. Мястото е улица „Абаджийска“, в близост до  Whisky bar Sandak СандъкЪ. Началният час е 20.00 часа.

На 14 юли, вторник, ще бъде представена висяща фотоизложба под надслов  „Пловдив за мечтатели“ на Георги Иванов.  По образование, Георги е графичен дизайнер, но по призвание визуален артист. Той съчетава умело фотография, фотоманипулация и дигитално рисуване, пресъздавайки по нов и различен начин добре познати и популярни места в града на тепетата, а и не само.

Човек, който не признава ограниченията, които реалността му налага. Намерил свой начин да пресъздава мечти, чувства и надежди, Георги често казва сам за себе си, че е професионален мечтател. Всеки присъстващ ще може да се включи в томбола и така да спечели кадър от изложбата.