Коса от трева, керамични съкровища и бижута на Капана фест, музика и забавления завладяват Малката главна

  • от Илиян Велков
  • 16:38, 20.08.2020

Пъстър и весел празник в арт квартала на Пловдив - Капана. Той се провежда за десети пореден път. Фестивалът за градска култура и изкуства ще даде среща на публиката си, с най-добрите в направленията музика, занаяти, изкуство, кино и спорт.

Сръчни и оригинални занаятчии, истински познавачи на музиката и литературата, факири на храните и напитките, талантливи художници и фотографи, кино творци и спортни дейци, ще дойдат в сърцето на Пловдив, за да се срещнат с ценителите на своя труд и умения, пише TrafficNews .

Уличките и площадчетата на артистичния квартал ще ви изненадват с произведения на изкуството, малки акустични сцени, удобни възможности за разхлаждащи питиета, разнообразни вкусотии за подкрепа и различни спортни предизвикателства, а "Малката Главна" ще бъде своеобразен музей на артистичността, свежите идеи и сръчността на българските занаятчии.

Четирите дни на този празник, както винаги, ще бъдат по-специални с живописната улична украса и ще оставят отпечатък върху живота на Пловдив, с разнообразни инициативи за облагородяване на градската среда.

Капана фест се провежда от днес, 20 август, до неделя, 23 август.